2777
2789
عنوان

پی ارپی

139 بازدید | 12 پست

خانما پی ارپی برای ریزش مو خوبع؟ کسی انجام داده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ریزش مو شاید علتهای دیگم داشته باشه

اما سه دلیلش اینه

کم خونی ( ریزش از تمام نقاط سر)

غلبه بلغم(ریزش از وسط سر)

غلبه صفرا (ریزش از جلوی سر)

دوس داشتی تاپیکم بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برا صورت انجام دادم خیلی خوب بود

مو روتجربع ندارب؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ریزش مو شاید علتهای دیگم داشته باشهاما سه دلیلش اینهکم خونی ( ریزش از تمام نقاط سر)غلبه بلغم(ریزش از ...

پی ارپی خوبه؟

من برا صورت انجام دادم خیلی خوب بود

تهران انجام دادی؟ کدوم  دکتر؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
پی ارپی خوبه؟

اطلاعی نداشتم اما الان سرچ کردم خوندم بنظرم نیاز به این کار هزینه بر نیست،از خون شخص محلولی درست میکنن و تزریق میکنن به پوست سر شما اگه غلبه بلغم دارین اینو اگه درمان کنین خونرسانی به سر خوب میشه و برا رشد مو و جلوگیری از زود سفید شدن مو کمک میکنه 

هزینه پی ار پی چقدره؟؟

اطلاعی نداشتم اما الان سرچ کردم خوندم بنظرم نیاز به این کار هزینه بر نیست،از خون شخص محلولی درست میک ...

کلن پی ار پی خاصیت درمانی داره راجبش تحقیق کنین عوارضی نداره چون از خون خودتونه

درمانی برای یایسگی زود رس داره طب سنتی

اره درمان داره ان شاالله، خیلیا تو سن کم این مشکل داره براشون پیش میاد یا برعکس بعضیام خونریزی زیاد و طولانی مدت 

طب اسلامی با سنتی فرق داره تاپیکمو بخون و با درمانگرای مجرب مشورت کن

کلن پی ار پی خاصیت درمانی داره راجبش تحقیق کنین عوارضی نداره چون از خون خودتونه

تو سایتی که خوندم نوشته بود عوارض نداره اما بنظرم وقتی راه های کم هزینه تر و درمان ریشه ای وجود داره ریشه ای درمان کنه بهتره 

مثلا بودن کسانی که چندبار کاشت مو انجام دادن و دوباره کچل شدن براهمین میگم علت ریزش مو رفع بشه دیگه نیاز به درمان موضعی مثه پی ار پی نیست