ثمینآ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2321 عنوان مدیکال استوز 54 بازدید | 6 پست بچهای ازمونا مدیکال ارزش دارنخوبن؟ ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱 1404/07/03 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ته_دیگمممم عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 996 به جاش زیستاز ارمان یا الغا بگیر یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم. امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم
ثمینآ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2321 به جاش زیستاز ارمان یا الغا بگیر نه من تو طرح مشاوره ای ازمون رو دازمی طرح مشاوره دیگه هم هست ازمون رو ندارهمیخوام ببینم تاثی گذاره و ازمونش اونقدری خوب هست ک اگ نداشته باشم ضرر میکنم ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
ته_دیگمممم عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 996 نه من تو طرح مشاوره ای ازمون رو دازمی طرح مشاوره دیگه هم هست ازمون رو ندارهمیخوام ببینم تاثی گذاره و ... آها اره هفتگی هست خوبهه یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم. امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم
ثمینآ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2321 آها اره هفتگی هست خوبهه ببینومن با مشاور خارج از مجموعه میخوام بگیرم قیمتش پاییتپنتر یکمخودمجموعه ازمون رو هم دارهمیخوام ببینم اگ تاثیر گذاره برم با مجموعه بگیرمامکان ثبت نام ازمون جداگانه روهم ندارم ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
ته_دیگمممم عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 996 ببینومن با مشاور خارج از مجموعه میخوام بگیرم قیمتش پاییتپنتر یکمخودمجموعه ازمون رو هم دارهمیخوام ببی ... نمیدونم ولا پایه درسیت اکه اوکی خب مشاوره ازمون بردار هزینه ازمون الفا ۲تومنه کلا بعد فدات ازمون های معتبر تر مثل ماز قلم چی سوالا هست توی تلگرام یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم. امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم
ثمینآ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2321 نمیدونم ولا پایه درسیت اکه اوکی خب مشاوره ازمون بردار هزینه ازمون الفا ۲تومنه کلا بعد فدات ازمون های ... نه من صفرم همون میخوام خودم ازمون کار کنم تو خونهولی فقط الان مشکلم همین بود ک مشاورم با ازمون باشه یا فاقد ازمونازمون الفا چیه؟ ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱