2821
2789
عنوان

یه لحظه بیا

117 بازدید | 21 پست

@مرغ1آمین‍ 

امیدوارم منو یادت باشه

اون پسره که بهت گفتم اصلا قصد ادامه تحصیل نداشت سربازیشم رفته شغل درست حسابییم داره

امروز فهمیدم رفته پیام نور ثبت نام کرده

وقتی اصلا قصد ادامه تحصیل نداشت چرا یهو این تصمیمو گرفته

نکنه میخواد بره دختر مختر مخ کنه اونجا؟😂😑

ازم سرد شده نه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام آره یادمی🙂

کاملللللللا دو دل شده در مورد تو ، اما مطمئنن یه بار مستقیم یا غیر مستقیم بهت پیشنهاد میده . 

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

سلام آره یادمی🙂کاملللللللا دو دل شده در مورد تو ، اما مطمئنن یه بار مستقیم یا غیر مستقیم بهت پیشنها ...

کی ديگه 

باور کن خسته شدم از بس منتظرش موندم

کی ديگه باور کن خسته شدم از بس منتظرش موندم

اصلا کی گفته باید منتظرش بمونی ؟ 

من حس میکنم اسم شوهر آیندت محسنه😂😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

محسن داداششه🤣دست خودم نیست دلم پیشش گیره بیست و چهار ساعته تو فکرشم

خودتو دیونه نکن ، چند سالته؟ 

چند وقت دیگه میخندی به این روزات ، چرا هی بهش فکر کنی آحه کار دیگه ای نداری ، ذهنت رو درست کن هیچ وقت رو یه نفر قفلی نزن ، پشیمون میشی😂

خودتو دیونه نکن ، چند سالته؟ چند وقت دیگه میخندی به این روزات ، چرا هی بهش فکر کنی آحه کار دیگه ای ن ...

من ۱۸ سالمه 

وقتی خودمو با کارای دیگم مشغول میکنمم باز تو فکرشم

من ۱۸ سالمه وقتی خودمو با کارای دیگم مشغول میکنمم باز تو فکرشم

همینه ، سنت کمه عزیزم 🥲 

نمی‌خواد خودت رو با چیز دیگه مشغول کنی اصلا ، تو باید خودت رو قانع کنی فقط 😂

ببین مطمئن باش اون آدم اصلا چیزی نیست که ازش تو ذهن خودت ساختی ، خوب ؟؟؟؟

خودت چند سالته

این یه رازه

هیچ‌ جوره قانع نمیشم😂

باید بشی ، خودت ضرر می‌کنی ، اومدیم و بهش نرسیدی🙂

2824
2823
2791
2779
2792