srezapour مدیر استارتر عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 16 عنوان مسخره کردن 234 بازدید | 27 پست یکی دوتا از بچه ها تو مدرسه بهم میگن گربه بی خاصیت نمیدونم شوخی میکنن یا مسخره ولی دوست دارم یک جواب دندان شکن محکم بهش بگم 1404/07/02 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 14673 کلاس چندمی آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6014 چرا مدرسه ها اینجوری شدن:( سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
yui_sita عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1787 بهشون بگو مثل شما خر حمال نیستم لطفا درخواست دوستی ندید...خصوصا پسر ها🔪مرسی😊
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 14673 توهم مقابله مثل کنکوتاه بیای،بیشتر اذیت میکننتوهم اسم ی جونور چیزی بزار روشون با خنده وقتی بهت گفتن بگواینم میتونی بگی که حالا گربه کیوتهمیمون بی مغز و کاریش نمیشه کرد آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️
goli09__ عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5603 چرا مدرسه ها اینجوری شدن:( اینجوری بودن منم کلی مسخره میکردن
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6014 اینجوری بودن منم کلی مسخره میکردن چندسال پیش سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 14673 چرا مدرسه ها اینجوری شدن:( تو کره و خارج بدتره شنیدمیجورایی سسله مراتب دارنقشنگ ی دسته دانش آموز، بچه های دیگه و خیلی اذیت میکنن، از کتک. زدن بگیر تا اوووتو فیلم های مدرسه ای شون مشخصه آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 6014 تو کره و خارج بدتره شنیدمیجورایی سسله مراتب دارنقشنگ ی دسته دانش آموز، بچه های دیگه و خیلی اذیت میکن ... اره دقیقا میدونم ولی اخه ما اینجوری نبودیم که سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 14673 اره دقیقا میدونم ولی اخه ما اینجوری نبودیم که همیشه ی خدا بچه پرو و قلدر هستشاید شما شانس داشتی 😂 آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️
srezapour مدیر استارتر عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 16 تو کره و خارج بدتره شنیدمیجورایی سسله مراتب دارنقشنگ ی دسته دانش آموز، بچه های دیگه و خیلی اذیت میکن ... آره ولی خوب تو کره بیشتر این گروه ها دانش آموز های زشت رو مسخره و اذیت میکنن