2777
2789

چرا مدرسه ها اینجوری شدن:(

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توهم مقابله مثل کن

کوتاه بیای،بیشتر اذیت میکنن

توهم اسم ی جونور چیزی بزار روشون با خنده وقتی بهت گفتن بگو

اینم میتونی بگی که حالا گربه کیوته

میمون بی مغز و کاریش نمیشه کرد 

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

اینجوری بودن منم کلی مسخره میکردن

چندسال پیش

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
چرا مدرسه ها اینجوری شدن:(

تو کره و خارج بدتره شنیدم

یجورایی سسله مراتب دارن

قشنگ ی دسته دانش آموز، بچه های دیگه و خیلی اذیت میکنن، از کتک. زدن بگیر تا اووو

تو فیلم های مدرسه ای شون مشخصه 

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

تو کره و خارج بدتره شنیدمیجورایی سسله مراتب دارنقشنگ ی دسته دانش آموز، بچه های دیگه و خیلی اذیت میکن ...

اره دقیقا میدونم ولی اخه ما اینجوری نبودیم که

تو کره و خارج بدتره شنیدمیجورایی سسله مراتب دارنقشنگ ی دسته دانش آموز، بچه های دیگه و خیلی اذیت میکن ...

آره ولی خوب تو کره بیشتر این گروه ها دانش آموز های زشت رو مسخره و اذیت میکنن

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز