2821
2789
عنوان

خواستگار کچل

421 بازدید | 15 پست

تا حالا حتی یه دفعه هم فک نکرده بودم که اگه با اینجور موردی برخورد کنم باید چکار کنم!  پول هم زیاد نداره. شغلش خوبه  رشته خوبی درس خونده آدم کاری هست اما خونه نداره فقط ماشین. اخلاقشم اینجوریه که خیلی تو کسب و کار و اقتصاده و منطقیه. ولی من احساسیم خیلی. به نظرم مرد بایداحساسات زنشو بفهمه ایشون زیادی سرش تو کاره. نمیدونم اصن بتونه ابراز محبت کنه یا نه. چون من خیلی نیاز دارم به محبت و توجه و همچنین شوخ طبعی. بنطرم این چیزا واسش مسخره و بیهوده میاد. خواهرم نداره آخه که یخورده آشنا شده باشه با فضای دخترونه. مذهبیه احتمالا با دخترا هم نبوده

یه عکسی دیدم تو اینترنت خیلی شبیهشه. اخه دیدم بعضیا نوشته بودن کچلی به بعضیا میاد. نمیدونم به ایشون میادیا نه؟!

بعد من خیلی حساسم رو اینکه انگشت نمای مردم و مخصوصا همکارام نشم، چون خیلی بابت مجردیم خجالت زده هستم تو جمعشون . اخه همه شون متاهلن و به منم تیکه پروندن بابت مجردیم‌. من ۲۹سالمه. دوست ندارم پیش خودشون بگن نیگا اخرش با کچل ازدواج کرد بیچاره. یا هرچیز دیگه ای مسخره ام کنن. متنفرم ازین موضوع. 

از طرفی خب دیگه تا کی صبر کنم . اصن شاید اونی که من میخوام نیاد برام. یا بیاد اما اون منو نپسنده😔 خودمم عیب ظاهری دارم اما اینقدرا مهم و تو چشم نیست، جای جوش مونده یکم .  ولی خب بابت همینم ناراحت میشم کسی چیزی بهم بگه. اخه زیباییهامو نمیبینن . الان منم نمیتونم خوبیهای این شخص رو ببینم!  چن روز قبلتر با یه مرد دیگه قرار گداشتیم که همو ببینیم . اونم کم مو بود ولی خیلی به دلم نشست هیکل و چهره اش . اخلاقش همینجور. از لحاظ مالی هم خوب بود. ولی اون منو نپسندید🙂 خب من چکار کنم تو این وضعیت. 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

بزور که نمیشه ازدواج کرد

وقتیم کردی سلیقه خودت بوده بزار هر چی میخوان بگن بگن

مهم اینه اون ادم به دلت بشینه به این فکر نکن چون ۲۹ سالته دیگه خواستگار برات نمیاد

مجرد موندن بهتر از ازدواج با یه آدم بده

کچل نبودن همسر معیار عاقلانه ای نیست 

کافیه چهره ش به دلت بشینه

از طرفی هم نگران حرف و نظر دیگران نباش

دیگران در هر صورت حرف میزنن و عیب و ایراد میگیرن

شما ببین اخلاقش چطوره

اصلا تفاهمی دارید؟ اخلاق هاتون سازگاره؟ 

مشاوره برید 

سن بالایی هم نداری

بخاطر ترس از مجردی به هرکسی جواب مثبت نده 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بزور که نمیشه ازدواج کردوقتیم کردی سلیقه خودت بوده بزار هر چی میخوان بگن بگنمهم اینه اون ادم به دلت ...

به زور نه نمیشه.. ولی دیگه کی.؟؟ همه ازدواج کردن کوچیکتر از من بچه دارن.. نه من اونا رو میفهمم نه اونا منو. دیگه تحمل تنهایی ندارم تحمل خیلی چیزا رو ندارم. هیچی سرجاش نیس. خیلی سعی دارم خودمو سرگرم کنم اما دیگه نمیشه انگار ، قفل شده هیچی مزه نمیده. خب من هرچیم واسه خودم خرج کنم اینور برم اونور برم، بازم تنهایی چه معنی میده واقعا؟؟ بماند که خیلی چیزارو تنهایی نمیشه تجربه کرد مثلا سفر .. سفر که حسرتش همیشه رو دلم بوده و هست. سرکار هم که اصن ادم حسابت نمیکنن، تو خانواده هم حتی... دوست دارم منم به حساب بیام. بابا منم آدمم ! جرم که نکردم مجردم از بخت بلندم🙃

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

به زور نه نمیشه.. ولی دیگه کی.؟؟ همه ازدواج کردن کوچیکتر از من بچه دارن.. نه من اونا رو میفهمم نه او ...

بخدا اشتباه میکنی اگه بدون در نظر گرفتن شرایطش بهش بله بگی

الان این اقا خونه نداره پول داره خونه اجاره کنه؟

اگه کچله ظاهرش به دلت میشینه؟

اگه مشکل فقط کچلی بود باز میشد یه کاریش کرد

اشتباه نکن با دید باز انتخاب کن

گاهی وقتا تنهایی که ازش حرف میزنی آرزوی خیلیاست

من خیلی آدم اطرافم دیدم

یکی از اشناهامون ۳۴ سالگی با یه مهندس ازدواج کرد که دلش باهاش نبود الان یه دختر ۱۹ ساله داره دو بار تا پای طلاق رفت باهاش بخاطر بچش و زندگیش برگشت

مورد مثل شما زیاد هست بخدا کسی از بی شوهری نمرده

شوهر بد روح و جسم و روان و کل زندگیتو ازت میگیره

کچل نبودن همسر معیار عاقلانه ای نیست کافیه چهره ش به دلت بشینهاز طرفی هم نگران حرف و نظر دیگران نباش ...

سن بالا ندارم؟

شما کجا زندگی میکنی عزیزم؟ دور و بر من همه متاهل که چه عرض کنم الان کوچیکتر از من بچه دارن. اینجا سن من از ازدواج گذشته به حساب میاد. 

من از کجا بفهمم به دلم نشسته یا نه

نمیتونم به حرف مردم اهمیت ندم. چون از مسخره شدن خیلی می رنجم. به نظر من کچلی چیزیه که مسخره میشه. منم نمیخوام دستم بندازن یا یه ذره به این فک کنن که از سر ناچاری  ایشونو قبول کردم بعنوان همسر. دوست دارم به ازدواج خوب کنم که جواب همه مسخره کردناشون رو بگیرن. بخدا نمیدونی چه حس بدیه فقط تو مجرد باشی بین یه جمع بزرگ😔 همشم بابت مجردی و تنهاییت از خیلی چیزا محروم باشی 

به زور نه نمیشه.. ولی دیگه کی.؟؟ همه ازدواج کردن کوچیکتر از من بچه دارن.. نه من اونا رو میفهمم نه او ...

من یک سال از شما بزرگترم ۸ سال پیش ازدواج کردم و شوهرم داره کچل میشه به هر حال نمیشه انتظار داشت موهاش عین ۲۰ سالگی باشه

اگه دوسش داری و ادم خوبیه ازدواج کن وگرنه بعد ازدواج تازه متوجه مشکلاتی میشی که توی مجرد اصلا بهش فکر نمیکنی الان

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
سن بالا ندارم؟شما کجا زندگی میکنی عزیزم؟ دور و بر من همه متاهل که چه عرض کنم الان کوچیکتر از من بچه ...

نه والا سنت بالا نیست 

اصفهانم

بخاطر این موضوع حواست باشه که خودتو بدبخت نکنی به هرکسی جواب مثبت ندی

مجرد موندن بهتر از ازدواج اشتباهه

چرا نظر دیگران واست مهمه؟ بخدا کچلی عیب نیست که بخوان انگشت نشونت کنن

شما مشکلت عدم اعتماد بنفسه 

اعتماد بنفس داشته باشی نظر دیگران واست بی ارزش میشه

بهترین شوهر دنیا رو هم داشته باشی هستن کسایی که مسخره کنن و حرف در بیارن

چندجلسه با ایشون صحبت کن 

برید بیرون 

ببین اصلا حسی بهش داری یا نه 

اگه مورد خوبیه و اخلاقش هم مناسبه روش فکر کن 

اگه هم دیدی مناسب نیست جواب رد بده 

از مجردی و حرف مفت دیگران نترس و اهمیتی نده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بخدا اشتباه میکنی اگه بدون در نظر گرفتن شرایطش بهش بله بگیالان این اقا خونه نداره پول داره خونه اجار ...

احتمالا داره بقدری که خونه اجاره کنه. اما من هرچی فک میکنم حس میکنم لیاقتم بیشتر ازیناس. کلی لباسهای قشنگ و برنامه ریزی های مختلف تو ذهنم دارم واسه متاهلیم ولی وقتی فک میکنم با ایشون قراره خرج بشه ذوق و شوقم کور میشه.

نمیدونم به دل نشستن ینی چی؟  گاهی شک میکنم به خودم که آیا درست فک میکنم لیاقتم بیشتر ازیناس. میخوام گیر ندم به ظاهر اما نمیشه 

شوهر بد منطورت چه مشخصاتیه؟ 

احتمالا داره بقدری که خونه اجاره کنه. اما من هرچی فک میکنم حس میکنم لیاقتم بیشتر ازیناس. کلی لباسهای ...

خودتو مجبور به انجام کاری نکن

یه روز یه آدم میاد توی زندگیت ناخداگاه به خودت میگی این همونه که میخوام این همونه که دوس دارم کنارش باشم

منظورم از شوهر بد کسی نیست که خیانت کنه دست بزن داشته باشه خانوادش مشکل داشته باشن یا هر چی

منظورم اینه شما وقتی با یکی ازدواج میکنی که دوسش نداری اون آدم برات هر کاری بکنه به چشمت نمیاد

خوشحال میشی ولی به چشمت نمیاد چون دوسش نداری

هرچقد محبت کنه مهربون باشه کادو بگیره خرج کنه

من یک سال از شما بزرگترم ۸ سال پیش ازدواج کردم و شوهرم داره کچل میشه به هر حال نمیشه انتظار داشت موه ...

نه نمیشه این انتطارو داشت ولی خب خیلیا تو همین سن ایشون بازم مو دارند.. 

دوسش دارم؟ نمیدونم چون خیلیییی منطقیه و کلا تو فاز دیگه اس. سوالای من رو باید جزئی براش توصیح میدادم تا بهم جواب بده. برخلاف من که احساسیم اهل هنرم و بچه دوست و ... مثلا بهش میگم هدفت از ازدواج چیه میگه تشکیل زندگی دیگه! میگم خب تشکیل زندگی بدی که چی بشه؟ میگه برا اینکه زندگیم نظم پیدا کنه😐 همینقدر سرد و خشک

کلا اقتصاد خانواده هم به دست ایشونه چه قبل از فوت پدرش چه الان. رشته اش ریاضی بوده و کامپیوتر خونده. حتی کتابایی که میخونه هم تو حوزه ی کسب و کار و اقتصاد هست. تو بازارهای مالی هم فعالیت داره. کلا مغزش رو این چیزاست. درکی از من احساسی نداره

نه والا سنت بالا نیست اصفهانمبخاطر این موضوع حواست باشه که خودتو بدبخت نکنی به هرکسی جواب مثبت ندیمج ...

همه همبنو میگن مجرد موندن بهتر از ازدواج بده . حتی خودم. ولی واقعا خسته شدم😭 خیلی فشار رومه. گاهی احساس میکنم دارم متلاشی میشم 

نمیدونم از نظر من عیبه. هرکسی خوشش نمیاد. با اینکه بابام هم سرش مو نداره یا داداشام دارن کچل میشن. اما من دوی ندارم همسرم اینجوری باشه. کم میارم جلو همه. 

اعتماد بنفس که کجاشو دیدی الان خیلی خوب شدم تازه🙂 از بس که تحقیر و مسخره شدم از بچگی و توجه و محبت کافی بهم نشده ، به جاش سرزنش شدم. الان دیگه متنفرم ازین موضوع

بنطرت فرقی میکنه باهاش برم چن جلسه دیگه؟

اخه وقتشو الکی نگیرم. چون دو سه موردی بودن که خوشم ازشون نیومده ادامه هم دادم باهاشون بعد فهمیدم  فرقی نکرد برام

خودتو مجبور به انجام کاری نکنیه روز یه آدم میاد توی زندگیت ناخداگاه به خودت میگی این همونه که میخوام ...

😔😔 اخه ازین موردها بوده تو زندگیم که گفتم این همونه که اینهمه سال میخواستم .. ولی اونا منو نپسندیدن. یا ادامه دادیم بعد ترکم کردن و بیشتر عذاب کشیدم. 

نمونه اش همین یه هفته پیش که طرفو دیدم حرف زدیم رفت کنج دلم جا گرفت. اینقد که تمام دو روز حتی تو خواب تو فکر این بودم که اونم همینقد از من خوشش اومده یا نه. و برا خودم یادآوری میکردم رفتار و گفتارش میچیدم کنار هم که آره از فلان رفتارش معلوم بود وگرنه چرا فلان حرف رو زد.. 

ولی خبری ازش نشد بعد از دوروز .. به واسطه گفتم ازش غیر مستقیم بپرسه.. اونم اصن جواب واسطه رو نداده بود.. کارش بی ادبانه بود واقعا ولی ینی حتی اینقد ارزش نداشتم که جواب بخواد بده؟  نامحترمانه رفتار کرد. چراشو نمیدونم. تا قبلش اینجوری نبود

همه همبنو میگن مجرد موندن بهتر از ازدواج بده . حتی خودم. ولی واقعا خسته شدم😭 خیلی فشار رومه. گاهی ا ...

حتما برو مشاوره برای مشکل اعتماد بنفس

اگه یه درصد فکر میکنی که ممکنه بهش حش داشته باشی برو

اگه نه که جواب رد بده 

حتما برو مشاوره برای مشکل اعتماد بنفساگه یه درصد فکر میکنی که ممکنه بهش حش داشته باشی برواگه نه که ج ...

مشاور زیاد رفتم . فقط پول میگیرن من هرچی بهتر شدم خودم کاری کردم نه اونا

اصلا نمیدونم!! چون من حتی درست نگاهشم نمیکردم بخاطر کچلیش. ولی خب دلمم نیومد زود مکالمه رو تموم کنم. ناراحت بشه‌.  اخه پرسیدم چه علتی داشته تازگیا به فکر ازدواج افتادید؟گفت تازگی نیس ، سه چهار سالی هست که مادرم دنبال ازدواج منه ولی خب یا هنوز هیچی نشده میگن باباش بساز هست؟ ینی خونه میسازه واسشون . یا اینکه به خوشگلی و فکل اهمیت میدن . که منم هیشکدومو ندارم

دوس ندارم ظاهر بین باشم و سعی کردم نباشم ولی هستم🥲🥲