2777
2789
عنوان

Hello hello hello

181 بازدید | 29 پست

?How's going so far 

پیرو اونی که تایپک آلمانی زده بود 😂

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

Hi 😂😂

منی که باهاش با گوگل ترنسلیت حرف زدم 😂😂

ممنونم از اینترنت و هوش مصنوعی عزیزم 🤦🏻‍♀️😂

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

🙂I'm fart

😂?Ur fart

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
What you doin' twin

Just chilling, hbu

قالدیخ بالایا

هن؟

drinking some tea,, vibing

Good to hear 

2790
2778
2791
2779
2792