مامانی۷۸ مدیر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 عنوان جاریم | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست برادرشوهرم هرچی جاریم بپوشه گیرنمیده هرمدل یا کوتاه حالا شوهر من.... یقین دارم که بهترین روزا میان 1404/07/02 | 23:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 وای شما که وضعت از من خرابتره خواهرجان شما ک خوبی گلم شوهرتم خوبه من مانتو دارم تا زانو حتی تو ماشین اجازه ندارم چادر از سرم بیوفتهروسری رنگی مو پارسال از سرم دراورد وسط خونه آتیش زد حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 102007 بهتر بدتر نداره واقعامن به شدت بدم میاد کسی بهم گیر بدهاز اول به شوهرم گفتم این پوشش منه البته کلا س ... من حتی یه خواستگار پزشک وضع خوب داشتم گفتن با هدیه چادر میایم خونتون گفتم اصلا نیاین در حالیکه کاملا اون زمان محجبه بودم
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 خب خوبه دیگه اخه کجاش گیر میده 😑 اینم ۲ساله میذاره قبلا زیر زانو باردار شدم ۸سال پیش از روز اول چادر گفت بپوش تا ۶ماهکی بچمم با چادربودم یقین دارم که بهترین روزا میان
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 شما ک خوبی گلم شوهرتم خوبه من مانتو دارم تا زانو حتی تو ماشین اجازه ندارم چادر از سرم بیوفتهروسری رن ... وای.بعد خودش مذهبیه؟من شوهرم مذهبی نیس اصلا یقین دارم که بهترین روزا میان
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 من حتی یه خواستگار پزشک وضع خوب داشتم گفتن با هدیه چادر میایم خونتون گفتم اصلا نیاین در حالیکه کام ... کآر خوبی کردین حرفاتون اول زدین یقین دارم که بهترین روزا میان
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 اینم ۲ساله میذاره قبلا زیر زانو باردار شدم ۸سال پیش از روز اول چادر گفت بپوش تا ۶ماهکی بچمم با چادرب ... خب پس الان خوبه قدر شوهر تو بدون شوهر من هی سخت گیر تر میشه حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 وای.بعد خودش مذهبیه؟من شوهرم مذهبی نیس اصلا آره خیر سرش مذهبیه مثلا هییی تاپیک اخرمو بخون 🥺🥺 حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 خب پس الان خوبه قدر شوهر تو بدون شوهر من هی سخت گیر تر میشه اینم دو سه ساله یکم بهترشده چون جاریم اومد هی گفتم اونو ببین گیراش کمترشد یقین دارم که بهترین روزا میان
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 اینم دو سه ساله یکم بهترشده چون جاریم اومد هی گفتم اونو ببین گیراش کمترشد عه چ خوبحالا جاریا من خیلی خیلی حجاب دارناز وقتی اومد هی شوهرم با من بدرفتاری کرد هی گفت اونو ببین حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 آره خیر سرش مذهبیه مثلا هییی تاپیک اخرمو بخون 🥺🥺 خدا بهت صبر بده عزیزدلم یقین دارم که بهترین روزا میان
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 خدا بهت صبر بده عزیزدلم ممنون عزیزم حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 عه چ خوبحالا جاریا من خیلی خیلی حجاب دارناز وقتی اومد هی شوهرم با من بدرفتاری کرد هی گفت اونو ببین حالا امشبم خودش نبود پیام داد چرا چیزی نگرفتی گفتم کوتاه بود ترسیدم گیر بدی گفت بیام بریم هرکدوم دلت خواست بخر ببینم چی میشه یقین دارم که بهترین روزا میان
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 حالا امشبم خودش نبود پیام داد چرا چیزی نگرفتی گفتم کوتاه بود ترسیدم گیر بدی گفت بیام بریم هرکدوم دلت ... چقدر خوبشوهر من ک اصلا دنبال من نمیاد اگرم بیاد ک یادمه ۵ سال پیش بود فقط مانتو مشکق حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
مامانی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 702 چقدر خوبشوهر من ک اصلا دنبال من نمیاد اگرم بیاد ک یادمه ۵ سال پیش بود فقط مانتو مشکق شرایطا فرق میکنه گلم.ما روستا زندگی میکنیم تا شهر با ماشین ۴۰دقیقه س مسلما تنها نمیتونم برم یقین دارم که بهترین روزا میان
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 8671 شرایطا فرق میکنه گلم.ما روستا زندگی میکنیم تا شهر با ماشین ۴۰دقیقه س مسلما تنها نمیتونم برم چقدر زیاد حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰