2789
عنوان

می‌خوام بمیرم

358 بازدید | 54 پست

لعنت به زندگی که حتی راحت نمیتونم گریه کنم ، هیچ وقت تنها خونه نیستم . دارم روانی میشم ، اروم اروم زیر پتو دارم با خفه کردن خودم گریه میکنم . دوست دارم جیغ بکشم راحت شم . نمیتونم ... فشار روانی روم زیاده دارم دیوونه میشم ، کم آوردم 

هر چی خدا رو صدا میزنم جواب نمیده ، ته خطم . همین امروز فرداس که خودمو راحت کنم 

چند روز پیش هم متاسفانه خواهرم خودکشی ناموفق داشته میترسم برا منم ناموفق بشه لعنت به زندگی 😓 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقامشگلتومیشه بمن بگی ومشکل خاهرتم بگو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مشکل همه مون یکیه پدرررر روانییی

معتاده؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه