2777
2789
عنوان

مالزی یا ترکیه؟

1257 بازدید | 64 پست

دوستانی که هم مالزی رفتند هم ترکیه . کدوم بهتره؟

من قبلا مالزی رفتم و خیلی خوب بود.ولی ترکیه نرفتم.

کسانی که هر دو رو رفتند اگه قرار باشه مجددا مالزی یا ترکیه برند کدوم رو انتخاب میکنند؟

فبای آلاء ربکما تکذبان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مالزی +سنگاپور البته من نرفتم مامانم رفته میگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
یه سوال خدایی جواب بده رفتی ابشاربیشه؟یارفتی سبلان؟

ابشار بیشه لرستانه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
یه سوال خدایی جواب بده رفتی ابشاربیشه؟یارفتی سبلان؟

یا دره شیرز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

امسال سنگاپور برای پنجمین بار پیاپی گرونترین شهر جهان شد

جان؟ نه نرفتم.

گمونم منظورشون اینه وقتی همچین مناظر طبیعی قشنگی تو کشور خودمون داریم چرا بریم سفر خارجی

میتونیم به اقتصاد خودمون کمک کنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
جان؟ نه نرفتم.

خب پس عزیزم حیف نیست میخوای بری پولتوصرف یه مشت خارجی کنی؟همون مقدارپول روبرو جاهای بکرایران بگرد اینجوری میتونی جاهای بیشتریم بری وبه هموطنان هات کمک کنی,یانه فقط هدفت خدایی اینکه بگی رفتم سفرخارج؟ابشاربیشه تولرستان یه جای فوق العادیه هست یامثلا ارسبان وسدارس توقسمت اذربایجان شرقی یه قطعه ازبهشتن

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
به نظر من ترکیه قشنگتره اما اگر مالزی سنگاپور رو انتخاب کنی عالیه ،سنگاپور فوق العاده هستش ،ترکیه هم ...

نه قبل بارداری یه فرصت پیش اومده آژانس طرف قرارداد یک سوم تخفیف با اقساط . نمیدونم برم مالزی یا ترکیه چون واقعا مالزی خوش گذشت و از دوستانی که هر دو رو رفتند راهنمایی میخوام.  

فبای آلاء ربکما تکذبان