2777
2789
عنوان

قبولی های امسال

264 بازدید | 20 پست

شبیه کدوم سال هست بنظرتون؟

۴۰۳ یا ۴۰۲ یا ۴۰۱

من میگم ۴۰۱

چون نه حباب بود مثل سال قبل و نه رتبه دهی و تراز دهی مثل ۴۰۲ عالی بود...

حالا نظر شما چیه؟ 🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رتبه دهی 402 عالی بود؟ من اونهمه مشاور و تخمین رتبه زدم رتبمو نصف رتبه ای که سنجش میگفت تخمین میزدن. ...

اینو دیگه همه میگن که ۴۰۲ خیلی از لحاظ تراز و رتبه خوب بوده... راست هم میگن مثلاً با میانگین ۳۵درصد تراز ۸۵۰۰ داده با اینکه امسال ۸۱۰۰ داد

و با تراز ۸۸۰۰ رتبه ۶۶۰۰ داده با اینکه این تراز پارسال ۹۴۰۰ و امسال ۷۷۰۰ داده

اینو دیگه همه میگن که ۴۰۲ خیلی از لحاظ تراز و رتبه خوب بوده... راست هم میگن مثلاً با میانگین ۳۵درصد ...

من از سال های دیگه بعد از کنکور خودم  اطلاع ندارم 

ولی خب 402 نسبت به سال های قبلتر از خودش رتبه های بدی داد  . به خصوص کنکور تیرماه

❤️‍🩹

من از سال های دیگه بعد از کنکور خودم اطلاع ندارم ولی خب 402 نسبت به سال های قبلتر از خودش رتبه های ...

بله کاملاً نسبی و قیاسی هست

حق با شماست 

چون ما منظورمون انتخاب رشته ۴۰۴ هست ، اینگونه قضاوت میکنیم

اینو دیگه همه میگن که ۴۰۲ خیلی از لحاظ تراز و رتبه خوب بوده... راست هم میگن مثلاً با میانگین ۳۵درصد ...

ب میانگین درصد بستگی نداره. ب درصد تک تک دروس بستگی داره. بستگی داره کدوم رو بیشتر زدی و...

مثلا اردیبهشت شیمی خیلییییی موثر بود امسال. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بله کاملاً نسبی و قیاسی هست حق با شماست چون ما منظورمون انتخاب رشته ۴۰۴ هست ، اینگونه قضاوت میکنیم

درسته کاملا

اینو در نظر بگیریم که هر سال کنکور چرت تر و بدتر از سال قبل میشه 

قطعا 402 خودش از 403 و 404 بهتره

❤️‍🩹

ب میانگین درصد بستگی نداره. ب درصد تک تک دروس بستگی داره. بستگی داره کدوم رو بیشتر زدی و...مثلا اردی ...

بله کاملا درسته... ولی تفاوت ترازدهی هر سال مشهود و غیر قابل انکاره

بله کاملا درسته... ولی تفاوت ترازدهی هر سال مشهود و غیر قابل انکاره

بله ولی با میانگین حدود ۳۴ ، حدود ۸۳۰۰ و خورده ای داده.  مال ی نفر دیدم. زیست ۳۷. شیمی ۲۸. فیزیک ۶۰. ریاضی ۱۶. زمین ۳۵.  کارنامه دیدم از دوستام. مال تیر

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بله ولی با میانگین حدود ۳۴ ، حدود ۸۳۰۰ و خورده ای داده. مال ی نفر دیدم. زیست ۳۷. شیمی ۲۸. فیزیک ۶۰. ...

سال ۴۰۲ ؟

من امسال با زیست ۶۰

شیمی 35 

فیزیک 30 

ریاضی 4 

زمین ۴۵

حدود ۸۱۰۰ تراز داده

سال ۴۰۲ ؟من امسال با زیست ۶۰شیمی 35 فیزیک 30 ریاضی 4 زمین ۴۵حدود ۸۱۰۰ تراز داده

ن. امسال. خب تاثیر ریاضی بوده حتما. 

و فیزیک متوسط رو ب بالا بوده.