2777
2789
عنوان

چیکار کنم بره😫

127 بازدید | 6 پست

آبله مرغون گرفتم چندماه پیش صورتم هیچی نمونده چون کرم میزدم اما روی سینه ام لکه های قهوه ای هست ۱۵ تا جاش هست روی سینه چپ چیکار کنم بره واقعا خیلی رو مخه

به مرور میره یا باید چیزی بزنم بهش یا اینکه لیزر کنم؟

اصلا باید چیکارش کنم بره کلاا😫😫

ببین من تجربه خودم روی کمر و پایین کمرم شیو کردم جوش های وحشتناک و گنده زد خیلی وحشتناک ها 

بعد یکمته خشک شدن رفتن سیب زمینی و یکم ابلیمو رو رو گزاشتم فریز یخ زد شبا نزدیک یک ماه زدم به جای لک هام

فقط مطمعن باش لک شدن دیگه جوش نباشن 

برامن خوب شد کلا ناپدید شد 

ویتامین ای خوبه میگم 

برو داروخونه هم یه ضد لک قوی بگیر 

این اکسیس وای که اینستا میگه من خریدم خوب نبود برام اصن پولم هدر رفت

هرچند برای هرشخصی متفاوته این تجربه شخصی من بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم بعد داداشم گرفت زیر چونه ام یکی جاش هست البته ترکونده بودمش😂بدنم هم تک و پار هست کم کم کم ...

آره دقیقا برا منم زیر چونه ام جاش مونده یکم ولی در کل صورتم خیلی نسبت به قبل بهتر شده خداروشکر خیلی کم‌رنگ تر شده بدنمم جاش نمونده فقط روی سینه ام خیلیه اعصابم خورد میشه از اونموقع هم میبینم تغییری نکرده کل بدنم جاش رفته جز این قسمت😫

ببین من تجربه خودم روی کمر و پایین کمرم شیو کردم جوش های وحشتناک و گنده زد خیلی وحشتناک ها بعد یکمته ...

آره الان فقط لکه اش مونده قهوه ای رنگه 

واقعا تاثیر داره بزنم؟

یعنی آبلیمو و سیب زمینی قاطی کنم؟ یا تیکه سیب زمینی رو آغشته به آبلیمو کنم بزنم؟

ضدلک هم خیلی شنیدم میگن بزن خوب میشه ولی آخه چندبار ترمیم کننده زدم لباسمم کثیف شد کلا کرم لباسامو به گوه کشید😫😂

لباست مهم نباشه تا تازه هستن سعی حن ازبین ببری یه لباس گشاد مخصوص بزار بمون تو اتاق  یا حموم بزن یکم خشک شد روش لباس بپوش 

ابلیمو اسیدی کم بزن مراقب باش 

اسکراب ملایم هم خوبه همین روشور سفیداب خودمون هفته ای یبار تو حموم بزن خوبه به طرز جالبی😂🥲

لباست مهم نباشه تا تازه هستن سعی حن ازبین ببری یه لباس گشاد مخصوص بزار بمون تو اتاق یا حموم بزن یکم ...

خرداد آبله مرغون گرفتم الان تازه حساب میشه؟

آره اینم خوبه ولی من برا صورتم که ترمیم کننده میزدم تا صبح رو صورتم بود که نتیجه داد کم رنگ شد اونم فک کنم باید بمونه ۵ /۶ ساعتی🤦🏻‍♀️

چجوری درستش کنم سیب زمینی روو؟؟؟