2777
2789

کافیه 

من کلا ۶ تا داشتم بسه بابا

مربعی بهتره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده بابا

مگه قراره لشکر بیاد خونه تون بمونه؟ 

اگر خانواده و اقوام تون شهر دیگه نیستن،  همینم خیلی زیاده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کافیه من کلا ۶ تا داشتم بسه بابامربعی بهتره

گلم زیپین یا پاکتی؟یا کوک زدی؟

من خودم خیاطی میکنم همه چی دارم ولی پایه زیپ دوزی ندارم یعنی چرخم راسته دوز هست الان نمیدونم بالش رو داخل روکش کنم کوک ریز بزنم زشت میشه یان

بخام بدم زیپ بزنن خیلیییی گرون میشه

مال ما دکمه داره

میشه عکس بدین

اخه زیپی ممکنه خراب بشع بالاخره احتمال هست

پاکتی هم میترسم شل و ول بشه

کوک زدن بهتره از لحاظ شستن مشکلی ندارم

سمت ماهم کسی نمیاد بالشارو چک کنه ک زیپین یان

مرسی میخواستم۸تا بگیرم با بالشای تخت بشن۱۰تا ولی حیرون شدم ۸تابگیرم یا۱۰تا

فامیل دور دارید یا پدر مادرت خودت و همسرت که بیان بمونن؟ 

خونت جا داره که نگه داری؟؟ 

کسی نیاد خونتون زیاد نگیر میمونه تو کمد فقط 

من ۸تا داشتم دوتا روی تخت دو تاهم مادرشوهرم داد 

۶تای جهازم هنوز یه بارم استفاده نشده

فامیل دور دارید یا پدر مادرت خودت و همسرت که بیان بمونن؟ خونت جا داره که نگه داری؟؟ کسی نیاد خونتون ...

پدر مادر خودم احتمالا بیان بمونن اونم سالی یبار شاااااید اونم دونفر هستن

ولی دیگ ن بقیع نزدیکمن

گلم کوک بزنم زشت میشه؟