2777
2789

💔💔 روزگار کول اولان گنچلییمی ایستییوروم !!!! 💔💔

●●● ((( روزگار کول اولان گنچلییمی ایستییوروم ))) ترجمه و معنیش میشه ((( روزگار و سرنوشت و تقدیر جوونیم که خاکشیر و خاکستر شد رو ازت میخواهمم ))) حالا یعنی چیییی ؟؟؟؟ بعضیامون زندگیهامون که استیبیللییتی و تثبیتی نداره و ایستت کرده و متوقفف شده واقعااا تو این روزگار و دنیا و جهانی که 9️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ نه میلیارد جمعیت و شهروند و همشهری غریبه و ناشناس داره توی این سوشیال مدیاهای اینترنتی و اپلیکیشن های یوتیوب و اینستاگرام و تیک تاک و توییتر وووو •••••• افراد با جنسیت پسر و مرد و مذکر و زن و دختر و مونث که باهاشون مصاحبه و صحبت و گفتگو و پرسش و پاسخگویی میشه از کشورهایی دیگه هستن و توریست هستن و همه جا رو ویزیت میکنن و میبینن و تماشا میکنن و گززگزز میکنن و میگن که مثال از 2️⃣0️⃣0️⃣ دویست تا کشور جهان 9️⃣0️⃣ نود تا لوکیشن و آدرس رو گشتن و رفتن و صففااسییتتیی و منگگووللهه کردن و شاد و شنگول و منگول هستن و قهقهه میزنن و هرر هرر و کرر کرر میکنن و شییللننگگ تختهه میندازن و طااققچهه و صندوققچهه میتکونن و میجونبونن و بصورت اجاره و کرایه و رنتی خودرو و اتومبیل های  لامبورگینی و بوگاتی و پورشه و لکسوس و لندکروزر و رنجروور و آئودی و رولز رویس و بنتلی و فراری و کادیلاک و فورد موستانگ و دوج چارجر وووو •••••• سوییچ کیلیس استارتشون رو زدن و با هواپیما و هلیکوپتر و لوکوموتیو و قطار و موتورسیکلت و اتومبیل و کشتی کروز و یات و جتت مسافرت و گشت و گذار و گردش کردن ووووو •••••• جیگرم آتیش میگیره که ممااا از جوونیمون چیییی دیدیم ؟؟؟؟ بی معیشتی و مضیقه و مصیبت و مشقت و مخمصه و پاپوش و فلاکت و الاخونی و والاخونی و دنگگ و فنگگ و دلشکستگی و پژمردگی و تشویش و قشقررق و اغتشاش و گلاویزی و قاراشمیشی و  ورشکستگی و زلزله و سیل و اتیشسوزی و کوویید نوزده بی حمایتی و بی پشتیبانی و بی کمکی و امدادی و بی بادیگاردی و  ●●حححسسسرررتتتتتتت●● وووو •••••• حسرت آپارتمان و ساختمان و موتورسیکلت و جهیزیه و مهریه و اثاثیه و تجهیزات و  ووووو •••••• این ججههننمم ممماااا ببههششتتشش ککججاااسستتت ؟؟؟؟؟؟ ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••