2777
2789
عنوان

جسد بی جونش هنوز جلو چشمامه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 37 پست

روحش شادباشه وسرسفره انبیا محشورشود 

منم که چنددقیقه پیش باشوهرم حرف میزدم یهو به خودم آمدم دیدم جسدبی جونش توبغلم هست ودارم عربده میکشم یکسال واندی هست که نتوانستم بااین صحنه کناربیآم وداغون شدم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله خدا به شما صبر زیاد و روح خواهرتون رو مورد رحمت و مغفرت خودش قرار بده.

مرگ میخوام فقط 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا رحمتش کنه مگه صمیمی نبودین کاش ناراحتیش و به شما میگفت 😭

خیلی درون‌گرا بود در جریان ناراحتیش و مشکلاتش بودم بمن قول داده بود هیچوقت همچین کاری نکنه دلم میخواد جیغ بزنم گریه کنم خودمو خالی کنم دوتا بچه دوساله دارم نمیتونم تروخدا برام دعا کن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خواهر من نو عروس بود یک ماه عروسی کرده

الهی بمیرم😔خواهرم 28 سالش بود بچه کوچیک داشت دارم دق مرگ میشم

مرگ میخوام فقط

این حرف رو‌ نزن بالاخره تو دنیا کسانی هستند که به شما نیاز دارند....

دور از جونتون خواهر زن عموم از دنیا که رفت زن عموم خیلی بی تابی میکرد و .... به حدی که در سن جوانی خودشم از دنیا رفت ولی دختراش هنوز با داغ بی مادری کنار نیومدن....

آره روز به روز آدم بد تر میشه هیچ مثل داغ خواهر نیست دلم مرگ می خواد

دقیقا 😭🫂

این حرف رو‌ نزن بالاخره تو دنیا کسانی هستند که به شما نیاز دارند....دور از جونتون خواهر زن عموم از د ...

دوتا بچه دوساله دارم تروخدا برام دعا کن بخاطرشون قوی باشم

خدابیامرزش،روحش شادخدابهتون صبربدهچرا مشکلش چی بود اخه؟افسردگی داشت ؟

با شوهرش مشکل داشت کلا آدم خیلی خیلی حساس و غصه خوری بود بمیرم براش مظلوم و مهربون بود خیلی😔

خیلی درون‌گرا بود در جریان ناراحتیش و مشکلاتش بودم بمن قول داده بود هیچوقت همچین کاری نکنه دلم میخوا ...

خدا بهتون صبر و آرامش بده تو رو خدا بخاطر بچه هات هم شده صبر داشته باش شما تکیه گاه و همه چیز اون بچه ها هستین 

خدا خواهر شما رو هم رحمت کنه روحش شاد باشه 

منم با خواهرم خیلی خیلی صمیمی ام به قدری صمیمی ام و دوسش دارم از خدا میخوام که باهم بریم اون دنیا