2777
2789

اگه دست خودتون بود به دنیا می اومدین یا نه ؟من زندگیو درک نمی‌کنم اصلاً هدفش چیه چرا اصلاً به وجود اومدی م با فلسفه زندگی مشکل دارم نمی‌دونم از بچگی اینطوری بودم احساس می‌کنم زندگی پوچه حساس می‌کنم دنیا جای قشنگی نیست قبلاً خیلی به خدا اعتقاد داشتم لی الان احساس می‌کنم دنیا یه جای مکافات و مجازات آدما س

من که قرار بود سقط بشم

کاش مادرم به حرف زور پدرم گوش میداد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توی ۷ یا ۸ ماهگی میخواستم بمیرمدکتر ها نجاتم دادن از مرگ😐

ما محکوم به زندگی کردن هستیم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

من که قرار بود سقط بشمکاش مادرم به حرف زور پدرم گوش میداد

ای چقدر دردناک ولی کلاً دنیا جای قشنگی نیست خیلی مزخرفه پر از رنج و زحمت و بدبختی و پر از مشکلات بعضیا وقتی به دنیا میان همه چی براشون فراهمه و دنیا رو یه جور دیگه تجربه می‌کنن بعضیام ز وقتی به دنیا میان جون می‌کنن تا موقعی که از دنیا میرن هیچ عدالتی وجود نداره هیچ منطقی وجود نداره هیچ مهربونی وجود نداره

ما محکوم به زندگی کردن هستیم

همین مجبور بودم همین اجبار و محکوم بودن خیلی دردناکه می‌دونم هدف چیه و واقعاً درک نمی‌کنم اینکه میگن دنیا جاییه که واسه رشد آدمه اصلا اینطوری نیست هرچی سن میره بالاتر آدم بدتر می‌شه و

همین سرعت اینترنت یه چیزیه که آدمو اامید می‌کنه از زندگی کلاً دنیا جای  اذیت شدنه هیچی آسون به دست نمیاد و وقتی هم که به دست میاد آدم میبینه ارزش این همه زحمتو نداشت

ای چقدر دردناک ولی کلاً دنیا جای قشنگی نیست خیلی مزخرفه پر از رنج و زحمت و بدبختی و پر از مشکلات بعض ...

حرفتون رو به جون دل میفهمم چون دارم زندگیش میکنم

یک زمان فقیر بودم فکر میکردم پول در بیارم خالم خوب میشه

بعد خدا مادرم رو ازم گرفت

سه هفته بعدش دوست دخترم بهم خیانت کرد با پسر دیگه

کلا این زندگی چیزی جز مزخرف رنج درد و فلاکت نیست

هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ عدالت الهی وجود نداره

همین مجبور بودم همین اجبار و محکوم بودن خیلی دردناکه می‌دونم هدف چیه و واقعاً درک نمی‌کنم اینکه میگن ...

مردشور رشد انسان رو ببرن اگر در رنج فلاکت و بدبختی باشه

خسته ایم 

فک نکنم

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

حرفتون رو به جون دل میفهمم چون دارم زندگیش میکنمیک زمان فقیر بودم فکر میکردم پول در بیارم خالم خوب م ...

خیانت خیلی دردناکه آدم کافیه یه خیانت ببینه یه داغ عزیزیو ببینه دیگه دنیا براش رنگ و معنی و حس و بو نداره میشه یه چیز خاکستری