2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با این پول هوآوی خوبه ولی گوگل پلی نداره بخاطر همین نداشتن گوگل پلی گوشی که ارزشش مثلا ۳۰ تومنه میدن ۲۰ تومن ولی میتونی روش جی باکس نصب کنی کار گوگل پلی رو میکنه یا اینکه آنر بگیر تو این قیمت سامسونگ ها که بد هستن سامسونگ فقط مدل اس اونم سری التراش خوبه شیایومی هم من کلا نمیپسندم

آیدی من در ایتا و تلگرام: codecraft77 ( فقط درباره ی مسائل برنامه نویسی و رشته مهندسی کامپیوتر و مسائل فنی کاری )

آنر بنظرت خوبه کدوم مدلش بگیریم؟؟

آنر مال همون شرکت هوآویه آره خوبه ولی هوآوی خودش بهتره والا مدل هاشو نمیشناسم ولی قبلا یه آنر داشتم خیلی کیفیت خوبی داشت کلی برام کار کرد

آیدی من در ایتا و تلگرام: codecraft77 ( فقط درباره ی مسائل برنامه نویسی و رشته مهندسی کامپیوتر و مسائل فنی کاری )

جسارتا ببخشیدا ، عذرخواهی میکنم ولی امضات خوب نیست ، قد بلندی یه خوبیه که هر کسی نمیتونه داشته باشه

قربون شما لطف دارین بهم🥰🌷

ولی خودم دوست داشتم یکم کوتاه تر بودم چون اطرافیانم قد کوتاهن🥲

قد بلند عامل بد بختی🥲

قربون شما لطف دارین بهم🥰🌷ولی خودم دوست داشتم یکم کوتاه تر بودم چون اطرافیانم قد کوتاهن🥲

نه تورو خدا ، من طرفدار سر سخت قد بلندام، چون میگن دخترای قد بلند مثل ماشین شاسی بلند میمونن ، کسی توان داشتنشو نداره🥰

نه تورو خدا ، من طرفدار سر سخت قد بلندام، چون میگن دخترای قد بلند مثل ماشین شاسی بلند میمونن ، کسی ت ...

قربون شما خوبی از خودتونه که همرو زیبا میبینید🥰🙏🏻

قد بلند عامل بد بختی🥲