2777
2789
عنوان

یه سوال

139 بازدید | 21 پست

من فردا شب تولد بابامه  بعد قراره فردا برم‌کیک و اینا بخرم 

چند روز هم هست با شوهرم قهرم تایپک قبلم‌رو بخونید می‌فهمید چرا 

بعد تو راهرو شنیدم مادر شوهر گفت فردا شب فلانی دعوتمون کرده برای شام 

نمیدونم چکار کنم برم خونه مامانم اینا برای تولد بابام آخه مامانم زنگ زده زن داداشم بخاطر من میخواد فردا شب بیاد یا برم شام اونجا 

ولی هنوز شوهرم به من نگفته که شام اونجا دعوتیم من خودم یواشکی شنیدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تولد بابات مهمتر از مهمونی خونه فامیله

این که بله 

میگم بهونه خوبی هم دارم اینکه که بگم کسی به من نگفته فردا شب دعوتیم منم به مامانم اینا قول دادم  چون واقعا کسی به من نگفته مادرشوهرم به شوهرم گفته اونم من یواشکی شنیدم شوهرمم هیچی به من نگفته 

میترسم نرفتن هم بدتر بشه 

زودتر به شوهرت بگو برا فرداشب برنامه داریکه اگه گفت مهمونی بگی کاش از قبل میگفتی من هماهنگ نمیکردم

خودش شنید من دارم با تلفن حرف میزنم که به مامانم گفتم آره فردا شب میام کیک میگیرم و اینا  

بعدش از اون روز که قهریم یه کلمه هم باهم حرف نزدیم

این که بله میگم بهونه خوبی هم دارم اینکه که بگم کسی به من نگفته فردا شب دعوتیم منم به مامانم اینا قو ...

دخترجان پدرت مهمتره .. وقتی همسرت نگفته یعنی ایشونم تولد پدرتو ارجعیت داده به شام خونه فامیل ...مادرشوهر به شما که نگفته به پسرش گفته پسرشم به شما نگفته یعنی نمیخاد اون مهمونی برین.. یا اول برین تولد پدرتون بعد شما زودتر بلند شین برین مهمونیه شام

دخترجان پدرت مهمتره .. وقتی همسرت نگفته یعنی ایشونم تولد پدرتو ارجعیت داده به شام خونه فامیل ...مادر ...

اره نمیرم 

دلیل خوبی هم دارم میگم من چند روز به مامانم اینا گفتم میخوام برم اونجا 

بعد شما به من نگفتید به پسرتون گفتید اونم به من نگفته

اره نمیرم دلیل خوبی هم دارم میگم من چند روز به مامانم اینا گفتم میخوام برم اونجا بعد شما به من نگفتی ...

اره دقیقا بگو عه کی دعوت کرده بود؟؟ مگه بهم گفته بودی که بدونم. علم غیب که ندارم

اره دقیقا بگو عه کی دعوت کرده بود؟؟ مگه بهم گفته بودی که بدونم. علم غیب که ندارم

دعا کن برام بد نشه 

شوهری که من میشناسم فردا که برم خونه بابام سریع پیام میده که ارع دیگ نمیخواد بیای بمون همونجا

آخه بدبختی اینه اونایی که دعوتمون کردن پسر برادرشون فوت کرده هنوز چهلمش نشده

خب الان شمابرین که فامیلتون ناراحت نشه ولی باباتون دلخوربشه اشکال نداره؟اول ببین اگه رفتی خونه بابات شوهرت بهونش نکنه که ازدماغت درآره 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

دعا کن برام بد نشه شوهری که من میشناسم فردا که برم خونه بابام سریع پیام میده که ارع دیگ نمیخواد بیای ...

پس اگه اخلاقش اینجوریه نرو... با پدرت تماس بگیر عذرخواهی کن که نتونستی بری و تولدشو تبریک بگو 

خب الان شمابرین که فامیلتون ناراحت نشه ولی باباتون دلخوربشه اشکال نداره؟اول ببین اگه رفتی خونه بابات ...

نه خوومن حتما فردا میرم خونه بابام 

چون شوهرم من داشتم با تلفن حرف میزدم به مامانم قول میدادم میتونست حداقل اون موقع بگه نه دعوتیم جایی 

ولی مادرش هم‌حتی بهش گفته به من نگفته اصلا  

پس اگه اخلاقش اینجوریه نرو... با پدرت تماس بگیر عذرخواهی کن که نتونستی بری و تولدشو تبریک بگو

میدونی از چی لجم گرفته از اینکه من داشتم با مامانم حرف میزدم بهش میگفتم اره فردا شب میام و اینا ولی بازم شنید چیزی نگفت

2790
2778
2791
2779
2792