2821
2789
عنوان

افسرده شدم

154 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من پارسال باردار شدم بچم دختر بود اما بخاطر فشار خون ۲۵ هفته از دستش دادم. امیدوارم بودم دوباره دختر باردار بشم ولی الان پسر باردارم. خیلی غصه میخورم چون عاشق دختر بودم. یعنی بچه دومم دختر میشه. تنها دلخوشیم همینه

صبح میشه این شب 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مباررررکه.....منم عاشق دختر بودم یادمه چقد تغدیه رعایت میکردم وقتی سنو رفتم گفت بچه پسره همون لحظه تو دلم نشست و خدا رو شکر کردم با وجود اینکه روحیم با پسر سازگار نبود و نیست وقتی پسرم ۵سالش شد ناخواسته باردار شدم با کمال ناباوری دختر شد الان دخترم ۱ سالشه...فقط فقط شاکر خدا باش اون بهترینا رو سر راه ادم قرار میده زمان رسیدن به آرزوهامونو فقط خدا تعیین میکنه عزیزم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

دوستم پسرشو تو دوسالگی بخاطر غرق شدن از دست داد بعد اون خدا بهش دختر داد همیشه هم شاکر خدا بود وقتی دخترش ۵ سالش شد دوباره باردار شد بچش پسر شد دقیقاا اسم اون پسرشو رو این گذاشت 

مباررررکه.....منم عاشق دختر بودم یادمه چقد تغدیه رعایت میکردم وقتی سنو رفتم گفت بچه پسره همون لحظه ت ...

خدا حفظشون کنه البته که پسرمون دوست دارم ولی واقعا عاشق دخترم برای منم دعا کن🩷🌸🙏

صبح میشه این شب 🩷

ولی واقعا ناراحتم که دخترم از دست دادم چرا بی ربط😢

ناراحتی ازدست دادنش بجا من برا داشتن پسرتون میگم ناراحتیتون بی ربطه هردو افریننده خدان بایددعاکنین سالم باشه 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

خدا حفظشون کنه البته که پسرمون دوست دارم ولی واقعا عاشق دخترم برای منم دعا کن🩷🌸🙏

ممنون گلم...حتماااا دعات میکنم..از امام رضا بخواه واسطه بشه به موقش خدا بهت یه دختر سالم و صالح بده چیزی که من ازش خواسته بودم🤲🤲

ولی واقعا ناراحتم که دخترم از دست دادم چرا بی ربط😢

عززززیزممم بهت حق میدم امااا تو کار خدا حکمتی هست که ما نمیدونیم همه چیزو بسپار به خودش

2823
2791
2779
2792