2777
2789
عنوان

یهو سگ میشم😂😭😐

83 بازدید | 12 پست

وای نمیدونم چرا 

یهو اعصابم بهم میریزه، دلم میگیره، دوست دارم با یکی دعوا کنم، میرم تو خودم 🦧

و خب خیلی اذیت میشم

با اینکه هیییییچ اتفاقی هم نیفتاده که بگم بخاطر اون حالم گرفته ست .... 

چرا 

خدا شفام بده 😐

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

طبیعیه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا طبیعیه؟

چون طبیعیه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

من همین الان سگ شدم.همسایه بی شعورم الان دریل کاری داره ده بار پسرمو خوابوندم بیدار شد.منم براش عصبانی شدم  تا ساکت شدن.والا شعورم چیز خوبیه 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خسته نباشی عزیزم متوجه شدم😂

😂😂

اخه هر جور بخوام بگم تهش سیاسی میشه😂

من همین الان سگ شدم.همسایه بی شعورم الان دریل کاری داره ده بار پسرمو خوابوندم بیدار شد.منم براش عصبا ...

وای آخه چرا گذاشته شب دریل بزنه !! 😐 

نمیگه مردم باید استراحت کنن ؟؟

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

خیلی خوب مطلبو باز کردی 😂😂😂

🤣🤣🤣

وای آخه چرا گذاشته شب دریل بزنه !! 😐 نمیگه مردم باید استراحت کنن ؟؟

از بس نفهمن. داره اتاقشو بزرگ میکنه چسبیده به حیات ما.دو بار بهش گفتم میخوام پسرمو بخوابونم گفتم باشه معذرت میخواد.والا به بچه آدم یه بار میگن دیگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم