2821
2789
عنوان

تغذیه کودکان

90 بازدید | 12 پست

سلام دوستان امروز خیلی دیدم به این موضوع پرداخته شد منم احساس میکنم بد نیست نظر خودمو اعلام کنم.

ببینید لطفا این همه احساس عذاب وجدان به مادران ندید

نگید شماکه نمیتونی هر روز کباب بزاری بچت ببره مدرسه چرا بچه دار شدی اینا تاثیر میزاره

پس فکر میکنید چرا این همه مادر فکر سقط جنین به سرشون میزنه؟

فکر میکنید اونا موجودی که شکل میگیره رو دوست ندارن؟

دوست دارن شاید تمام دارایشون همون بچه بشه همه یک انگیزشون برای ادامه زندگی 

ولی تو دنیایی که نمیشه امنیت غذایی واسه همه ی بچه ها فراهم کرد 

تو دنیایی که کودک آزاری هست اره واقعا بچه دار شدن اشتباهه 

شاید اونا تصور نمی‌کردن بچه هاشون قراره این همه سختی بکشن 

شاید اونا فکر می‌کردند روزگار به بچه ها رحم می‌کنه 

ولی نمیکنه

مگه اونایی که زشتن میگن بچه دارنشیم بچه زشت نشه 

مگه اونایی که چاقن میگن بچه دارنشیم بچه چاق نشه 

اونایی هم که فقیرن و امنیت غذایی ندارند اینو نمیگند 

چون هرکسی بچشو هم نوع خودشو دوست داره 

دیدید وقتی غصه ای به دل بچتون میاد خودتون هزار برابر زجر می‌کشید یه شکستی تو زندگیش میخوره هرچی عاطفی تحصیلی.

قطعا مادری هم که میبینه بچش اذیت میشه دوبرابر اذیت میشه 

پس اگه دین ندارید شرافت داشته باشید

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی‌دونم چرا اینجا همه همه چیو با هم قاطی میکنن بجای اینکه یکم فکر کنن

درسته مادر نگران بچشه که چشمش توو کباب دوستش نمونه و گفت همیشه من براش نون پنیر میذارم 

ی عده اومدن گفتن نداری چرا زاییدی؟ اینم حرف زشتیه 

من به خود استارتر هم گفتم نمیتونی کباب بذاری هر روز نون پنیرم نذار بچه سختشه هرروز نون پنیر خوردن 

کتلت می‌تونه بذاره یروز با عدس یروز با سبزی گوشت نداری با سویا درست کن فلافل درست براش ناگت درست کن کوکو ... شیربرنج ... پنکیک

نمی‌دونم چرا اینجا همه همه چیو با هم قاطی میکنن بجای اینکه یکم فکر کنندرسته مادر نگران بچشه که چشمش ...

ببین الان بحث ما اصلا خوردن نیست . بحث ما دنیایی هست که یه عده واسه بچه ها ساختن 

ولی یه نظرم یه سریا سادیسم دارن از آزار دادن بقیه لذت میبرن

.

نمی‌دونم چرا اینجا همه همه چیو با هم قاطی میکنن بجای اینکه یکم فکر کنندرسته مادر نگران بچشه که چشمش ...

مثلا یه نفر به چه حقی برمیگرده به یه مادر میگه چرا بچه زاییدی؟

اصلا هیچکس نمیتونه حق مادر شدن رو از کسی بگیره 

تو همین سایت همین خانمهای نازا چقدر زخم زبون خوردن 

چون بی بچگی سخته

.

ببین الان بحث ما اصلا خوردن نیست . بحث ما دنیایی هست که یه عده واسه بچه ها ساختن ولی یه نظرم یه سریا ...

دیگه هرکی یجوره عزیزم 

من با بچم رفتم فروشگاه طرف اومده بود دوتا سبد اسباب بازی خریده بود برا بچش

تازه بچشم گریه میکرد چرا فلان چیزو نخریدی

منم برا بچم اونجا فقط یک کتاب رنگ آمیزی خریده بودم که یک اسباب دیگه خاست و من نگرفتم و چشمش ب سبد اونا بود

بیرون اومدنی براش توضیح دادم که الان ببین برات کتاب گرفتم چقد روز خوبیه با هم اومدیم بیرون و قدم زدیم و تو هم خوشحالی ولی اون بچه دیدی ناراحت بود گریه میکرد بهش یاد میدم با چیزای کمی هم که داره خوشحال باشه چشمش به بقیه نباشع

کاش خوشبختی هم مثل مرگسهم همه بود

معلومه که دنیا عادل نیست 

یکی آنقدری پولداره که نمیدونه چیکار کنه 

یکی هم تو ابتدایی ترین نیازهاش مثل غذا مونده 

من که میگم دنیا عدالت نداره

.

دیگه هرکی یجوره عزیزم من با بچم رفتم فروشگاه طرف اومده بود دوتا سبد اسباب بازی خریده بود برا بچشتازه ...

دقیقا . من اصلا خودم بدم میاد بچه لوس بار بیاد . نباید هرچی میخواد براش خرید به جاش مهر طلب بارش آورد . مثلا یه عروسک دیدی خوشت اومده یه دونه بستته . دلت میخواد نخواد عشق من . منم دلم بنز میخواد . 

ولی به نظرم کلا این دنیا جای کثیفی واسه بچه هاست 

من هیچوقت نمی‌خوام بچه دار بشم

.

دقیقا . من اصلا خودم بدم میاد بچه لوس بار بیاد . نباید هرچی میخواد براش خرید به جاش مهر طلب بارش آور ...

منم وضع مالیمون اوکی نیس ولی سعی میکنم تا جایی که بتونم چیزی به دلش نمونه ولی خب خیلی چیزا هم نمیشه

مینی پارک سرسره بادی خانه مشاغل خیلی دوسداره اینارو هم نهایت تا ۷ سالگی براش قابل استفادن واس همین هروقت شرایطش بوده بردمش که دو روز دیگ نگه منو نبردین هروقت شهرمون جشن واس بچه ها میذارن حتما حتما میبرمش

ولی خب تاحالا مثلا ماشین شارژی خاسته نگرفتم یا اسکوتر ... ولی دوچرخه و سه چرخه و اینارو رفتم قسطی برداشتم 

منم وضع مالیمون اوکی نیس ولی سعی میکنم تا جایی که بتونم چیزی به دلش نمونه ولی خب خیلی چیزا هم نمیشهم ...

چقدر فهمیده ای شما. 

ببینید اصلا به خرج کردن نیست که اگه تو به بچه محبت و توجه کنی اون بفهمه همه ی دنیای مادرشه این بهش امنیت ذهنی میده دیگه نمی‌دونم کلیسونره لبوبو نمیشه 

متوجه هستید ؟

بچه ها امنیت خاطر می‌خوان 

از همون نوزادی هم می‌خوان که دلبستگی امن براشون شکل بگیره

حالا اگه من پول ندارم ببرمش فلان جا اشکالی نداره که 

مثلا من مادری باشم که خودم پولامو جمع کنم بچمو به آرزویش برسونم خوبه ولی اون باید یاد بگیره امنیت ذهنیشو از منبع درستی تامیین کنه نه موارد کاذب

.

دیگه هرکی یجوره عزیزم من با بچم رفتم فروشگاه طرف اومده بود دوتا سبد اسباب بازی خریده بود برا بچشتازه ...

الان همون کتاب کودک شمارو فرهیخته بار میاره 

دوسبد خرید اون بچه رو لوس 

خدایی بچه لوس بده 

الان من خودم لوسم چقدر عذاب میکشم

.