2777
2789
عنوان

مهریه

109 بازدید | 12 پست

سلام خانما میخواستم بدونم به نظرتون مهریه معقول الان چندتا سکه ست؟

مهریه ای که بشه نقدش کرد 

نه فقط یه عدد که بشه باهاش پز داد 

شما فرض کنید یه خواستگاری باشه که وضعیت مالی خوبی داشته باشه و بتونه مهریه رو پرداخت کنه 

چه عددی معقوله؟

من نگاه مادی به ازدواج دارم 

دلم میخواد اگه شرایطی پیش اومد و جدا شدم مجدد سربار خانوادم نباشم مستقل باشم یه درآمد خوبی داشته باشم 

حداقل از مهریه ای که میگیرم بتونم به خونه و ماشین خوب بخرم 

مهریه چندتا مناسبه

.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم ازدواج یه معامله هستبا ۱۱۴ تا میشه خونه و ماشین خرید؟

معامله ک نمیشه گفت   اول خب باید سعی کرد زندگی رو ب کام هردو شیرین کرد اما خدایی نکرده اگ نشد  با سکه ۱۰۰تومن اگ حساب کنی میشه خونه و ماشین خرید با ۱۱۴    اگ طرف دلشته باشه  گرچه ک یکجا نمیدن و هزارتا دنگ و فنگ داره و قسطی و اعسارو...

معامله ک نمیشه گفت اول خب باید سعی کرد زندگی رو ب کام هردو شیرین کرد اما خدایی نکرده اگ نشد با سک ...

سکه الان دونه ای چنده 

چندتاش میشه خونه متوسط خرید 

آخه من خیلی پولکیم اصلا فکر زندگی نیستم🥺

.

سکه الان دونه ای چنده چندتاش میشه خونه متوسط خرید آخه من خیلی پولکیم اصلا فکر زندگی نیستم🥺

سکه اگ ۱۰۰باشه ک حدودا همینه   مثلا ۱۱۴تا میشه ۱۱میلیارد

خونه اگ متوسطش بگیم۷تومن باشه   ۴تومنم ماشین

ولی شما با ابن ذهنیت ک قراره معامله کنی وارد زندگی نشو   آدم بنا ب زندگی شاد باید ازدواج کنه 

سکه اگ ۱۰۰باشه ک حدودا همینه مثلا ۱۱۴تا میشه ۱۱میلیاردخونه اگ متوسطش بگیم۷تومن باشه ۴تومنم ماشین ...

خوبه ولی آخه نمیدن که ماهی یه دونه قسط بندی میکنن 

من فکر میکنم هیچوقت نباید عاشق هیچ مردی بود چون ضعیف میشی 

فقط باید ازشون منفعت ببری

.

خب چرا ازدواج میکنی؟ پس هدفت از ازدواج چیه وقتی عشق و محبت و عاطفه یک دروغ و افسانه ست؟

چرا میخوای شوهر کنی و با کسی رابطه جنسی داشته باشی که هیچ محبت و عشق و عاطفه ای وجود نداره؟ 

اگر صرفا ازدواج یک معامله و گروکشیه پس از بیخ ازدواج نکن و مستقل زندگی کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ترسناک

گل_حسرت | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز