2777
2789
عنوان

کی میگرن داره 😭😭😭😭😭😭

99 بازدید | 14 پست

دردش چطوریه از شما؟ 

میگن نبضیه ولی از من یه درد لعنتی شدییییید که بالای سرم مایل به چپ تیر می‌کشه نمی‌دونم نمی‌دونم دردشو چطوری بگم مثل دل‌پیچه شدید که میشی ولی توی سرم 😭😭😭

تورو خدا بگین درد شما چطوریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم و همینه

جدی میگی؟ یعنی مال شما هم نبضی نیس ؟

بخدا میگم دیگ تومور دارم حتما

چقد طول می‌کشه خوب بشی دارو اثر می‌کنه ؟

من الان دوروزه گرفته دوتا نوافن خوردم ولی خوب نمیشم😭باید برم سرم و آمپول که اونم کامل خوب نمیکنه موقت فقط 

منم میگرن دارم قهوه بخور حالتو بهتر میکنه

دردت چطوریه کجای سرته؟

ببین من هیچی خوبم نمیکنه گفتن آب سرد پاتو بذاری آب داغ گلاب دارچین نمی‌دونم هرچی کپسول نوافن آمپول و سرمم فقط چند ساعت موقت خوب می‌کنه 😭

دردت چطوریه کجای سرته؟ببین من هیچی خوبم نمیکنه گفتن آب سرد پاتو بذاری آب داغ گلاب دارچین نمی‌دونم هر ...

من ده ساله میگرن دارم عزیزم درد من یه طرف سرم میگیره مثل حالت نبض درد شدید میگیره و تو چشم و یه طرف صورتمم درد میگیره هیچی آروم نمیکنه و سه روزه طول می‌کشه همه اینکارا که تو انجام دادی منم انجام دادم فایده نداره فقط قهوه یکم بهتر می‌شدم امتحان کن

من ده ساله میگرن دارم عزیزم درد من یه طرف سرم میگیره مثل حالت نبض درد شدید میگیره و تو چشم و یه طرف ...

یعنی تاپ تاپ می‌کنه ؟

چرا از من اینجوریه پس😭

ببین یه درد شدییییید تیر میکشه

جدی میگی؟ یعنی مال شما هم نبضی نیس ؟بخدا میگم دیگ تومور دارم حتماچقد طول می‌کشه خوب بشی دارو اثر می‌ ...

من وقتی رفتم دکتر اون اول ک متوجه شدم بهم آمپول و قرص و اینا دادن ک تا ی جاهایی مصرف کردم و واقعا خوب بود و منم دیگ ول کردم ،ولی الان دوباره اومده سراغم 

دقیقا همینه منم جوری دردش میشه ک حس میکنم تومور دارم چون انگار طبیعی نیس ینی حس میکنم مغزم درد میکنه ،اون لحظه حتی نمیتونم فکر کنم یا حرف بزنم ،نزدیک ۳ ۴ روز اینجوری بود الان باز بهتر شده 

من وقتی رفتم دکتر اون اول ک متوجه شدم بهم آمپول و قرص و اینا دادن ک تا ی جاهایی مصرف کردم و واقعا خو ...

من الان دو ماهه ک توو خواب با وقتی بیدار میشم چشم چپم انگار کور شده میخ فرو میشه داخلش😭😭😭

بدون اینکه سردرد باشم فقط تخم چشمم درد می‌کنه و اشک میاد بنظرت بخاطر میگرن فشار اومده بهش

من الان دو ماهه ک توو خواب با وقتی بیدار میشم چشم چپم انگار کور شده میخ فرو میشه داخلش😭😭😭بدون این ...

ممکنه ،نگران نباش وقتی بهت کوچیکترین سرمایی هم بخوره اون میگرنت شدید تر میشه ،ممکنه بخاطر همین باشه ولی دکتر حتمااا برو ،باید بری