2777
2789

هر چی خود بچه دوست داره 

بالاخره اون باید بخوره 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی هیچی 

هرچی ببره بقیه دلشون میخواد طبق تاپیک پربازدید که بودم از شنبه گرسنه بمونه اون نون پنیر و شیرش رو هم نمیبره همدلی میکنه با بقیه 🤣🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوراکی فقط میبره .اهل لقمه اینا نیست. تو خونه ام ناهارش رو میخوره نمیبره مدرسه. میوه ام داشته باشیم سیب یا پرتقال و موز اینا میبره گاهی . 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

من هر چیزی میزارم روزهایی که تا ۱۲ و نیم هستند ساده تر وروزهای که تا ۲ هستند ساندویجی و سوخاری ، عادتی که دارم زیاد میزارم چون میدونم مثلاً دخترم با دوستاش تغذیه هاشون رو میزارن وسط و با هم میخورن ، پسرم هم فضل و بخشش زیاد هست حتی به معلم هم تعارف میکنه مثلاً میاد میگه مامان فلان چیز رو زیاد بزار که فلانی دوست داره 

نون و پنیر و گردو 

بیسکویت یا مغزیجات هر چی تو خونه باشه 

لواشک خونگی 

شیر 

شیر کاکائو 

دنت 

ساندویج همبر ، ساندویج مرغ ، مرغ سوخاری (مرغ رو نگینی تکه میکنم و سوخاری میکنم )

میگو سوخاری