2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای صورت چربیبرای لب ژل

چربی بزنم پس 

آخه کاربران میگند چربی خوب نیست ب صورت

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چربی دیگه از بدن خودته و ماندگاریش بیشتره

شما کدومو زدی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

هیچ کدوم عزیزم ولی تحقیق کردم خیلی درموردش

واقعا 

درد داره 

من صورتمو چیزی نزدملبمو ژل زدماماااا کلینکی ک میرم واسه صورت 90 درصد چربی میزنن میگه چربی بدنت با صو ...

عزیزم هزینش زیاد میشه

نه درد نداره که

ی کار بر گفت خیلی درد داره و جایش کبود شده

ی کار بر گفت خیلی درد داره و جایش کبود شده

عه چه بد دکتر خوب باید بری که اونم کم پیدا میشه همه شدن متخصص و کا بلد الکی برا یه جراحی چشم و یه جراحی گوش طرف سالها درس خونده انوقت این دکترا پوست و زیبایی سریع دست به کار جراحی شدن 

عه چه بد دکتر خوب باید بری که اونم کم پیدا میشه همه شدن متخصص و کا بلد الکی برا یه جراحی چشم و یه جر ...

از هزینش اطلاعی نداری

2790
2778
2791
2779
2792