2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@داستان_زندگیم‍ لطفاااا بیا بگو. من کارتم گرفتم و فعال کردم. و بیست ملیون ریختم داخلش. ولی داخل توض ...

سلام عزیزم من داستان زندگیمم

نینی یار تاپیکمو پاک کرد و خودمو ۲هفته تعلیق کرد به علت تبلیغ

اگه آنلاین حساب باز کردی خب حسابت همون ۸۰۹ هست

این وامو فقط به اونایی که آنلاین افتتاح حساب کردن میدن

اگه بری تو فراز شماره حسابتو نگاه کنی جزو ارقام اولش ۸۰۹ هست

سلام عزیزم من داستان زندگیممنینی یار تاپیکمو پاک کرد و خودمو ۲هفته تعلیق کرد به علت تبلیغاگه آنلاین ...

مرسی عزیزم که جواب دادی اره آنلاین حساب باز کردم و کارتم اوند اونم فعال کردم و بیست ملیون ریختم داخلش دیگه لازم نیس کاری کنم؟؟؟؟ توی کارتم بمونه میشه همون سپرده؟؟؟ واسه شوهرمم آنلاین ثبت گردم اونجا هم بیست ریختم

قربونتاره لازم نیست کاری کنیاز فردای روزی که پول ریختی حساب کن روز شونزدهم درخواست بزن

عزیزم ببخشید به پول نباید دست بزنی؟

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

قربونتاره لازم نیست کاری کنیاز فردای روزی که پول ریختی حساب کن روز شونزدهم درخواست بزن

عریزممممم لطفا بیااااا میگم الان شونزده روزه پول خوابیده الان اوندم وام بگیرم نوشته شامل وام نمیشم . توی توضیحات نوشته پول باید ۶۰ تا ۹۰ روز بخوابه. قبلا نوشته بود ۱۵ روز نمیدونم طرح عوض کردن لطفا شما هم یک چک کنید ببینید برای شما هم همین نوشته

عریزممممم لطفا بیااااا میگم الان شونزده روزه پول خوابیده الان اوندم وام بگیرم نوشته شامل وام نمیشم . ...

سلام عزیزم اره انگار اون طرحو برداشتن و به کسایی که تو شهریور پول گذاشته بودن طبق همون طرح قبلی میدن