یه دختر سه ماهه دارم اوایل بهش شیر خشک دادم بخاطر زردیش ولی دیگه تقریبا عادت کردو خیلی کم شیر خودمو میخورد الان نزدیک یه هفته اس شیر خشک فقط یه وعده شصت سی سی میدم بهش ولی شیرم زیاد نیست و احساس میکنم همش گشنه اس چون خوب نمیخوابه کلی ام لاغر شده بنظرم😭😭😭حالا نمیدونم شیر خشک بدم بازم یا حالا که عادت کرده ندم دیگه.خودمم خیلی تقویت میکنم مایعاتمم زیاد میخورم ولی شیرم کمه،لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره در میون بزاره مرسی
منم همین فکرو کردم اما دخترم لاغرو لاغر تر شد و وزنش کمتراز معمول شد همیشه هم گرسنه بود گگریه میکرد اما من نمیدونستم بعد که فهمیدم بهش شیر خشک دادم تروخدا اشتباه منو نکن چون میخوای مادره خوبی باشی و شیر خودتو بدی بچتو از گرسنگی نکش
دوست داشتن تو گناه باشد یا که اشتباه، گناه میکنم تورا حتی به اشتباه
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
عزیزم منم دخترم سه ماهست تاحالاشیرم خوب بودوقتی لج میکردمیدوشیدم تاسیرشه اماتازگیابخاطرتزریق امپول جلوگیری خونریزی بدی داشتم وشیرم کم شدالان شیرخشک گرفتم امافقط اخرشب صدوپنجاه سی سی بهش میدم تاخوب سیرشه طول روزم تاجاییکه بخوره ازسینه میدم نخوره هم هرچقدبتونم میدوشم تابه شیرخشک عادت نکنه
من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
اين چه ذهنيت بديه كه در مورد شيرخشك داريد،،، بچه رو گشنگي ميدي كه يوقت مردم نگن مادر بديه كه بچش شيرخشك ميده؟ بخدا من سه تا بچه هامم شيرخشكي بودن و هستن، الحمدلله سالم هستن و تندرست
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
سه وعده شیر خشک بده گناه داره.یکی صبح یکی طرفای بعداز ظهر یکی شب.شیر خودت هم زود به زود بده که مک بزنه و شیرت بیشتر بشه..سر شیشه با سوراخ تنگ بگیر که سینه رو پس نزنه
خواهر من الان بعد از بيست سال تازه به اين نتيجه رسيده كه اونهمه دخترش جيغ ميزد گريه ميكرد، سه ساعت سينه اش تو دهنش بود اما بازم ول نميكرد، بخاطر اين بود كه شير نداشت، دخترشم مك ميزد اما سير نميشد،،،، اما شما كه ميدوني شيرت بچه رو سير نميكنه، بهش ظلم ميكني اگه شيرخشك ندي
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢