2777
2789
عنوان

مشکلم با پدرم

165 بازدید | 15 پست

پدرم همیشه خانوادش اولویت بودن تا ما ، مامانمو خیلی اذیت میکرد ، من بخاطر فشار روانی ک تو خونه پدرم تحمل میکردم با ی بی سروپا ازدواج کردم ک اونم طلاق گرغتم ،در واقع از چاله به چاه افتادم ..

واقعا نمیدونم مقصر کیه مادرم حساسه یا پدرم ، الان دیگ سنشون بالاس ،بابام هرروز شام و ناهار واسه مادربزرگم میبره و مامانم میگ من نمیتونم اینهمه غذا بپزم ،ی وعده میپزم ک واسه شام و ناهار بچه هام بمونه و این میبرش ..

هرروز جنگ و دغواس عیچکدومم کوتاه نمیان ،مقصر کیه واقعا؟/خسته شدم واقعا من یکی ک با همه مشکلاتم دارم دیونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟

چرا مستقل نیستی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

مقصر باباته اینم سوال داره ؟

خب بابام ک کوتاه نمیاد هیچ ادمی عوض نمیشه ، دیگ بعد این همه زندگی مامانمم باید اینو بپذیره ، ما بچه هارو داغون کردن ...

خب یا بپذیر یا جدا شو تحمل نکن ،بخدا ما بچه ها ک دیگ داریم روانی میشیم

زیر ۳۰ ، چجور مستقل شم با چی؟/تو میتونی مستقل شی میتونی الان خونه بگیری

مستقلم

ادما اگه به جای پریدن به دیگری دنبال راه حل باشن مشکلاتشون زودتر حل می شه

مشکلات پدر و مادرت به خودشون مربوطه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

مستقلمادما اگه به جای پریدن به دیگری دنبال راه حل باشن مشکلاتشون زودتر حل می شهمشکلات پدر و مادرت به ...

خب ماشالله خوشبحالت ، 

من نمیتونم ، از وقتیم یادمه دارم کار میکنم و پرستارم ، و مطمعنم تو سن من اگ با پول ارث و ننه بابات میتونی مستقل بشی مگ ن خودت ن ، چون شبانه روزش کار کردم و پول داوردم از نوع حلالش

مستقلمادما اگه به جای پریدن به دیگری دنبال راه حل باشن مشکلاتشون زودتر حل می شهمشکلات پدر و مادرت به ...

ی حرفایی نزنید ادم غم دلش عزار برابر بشه و انگار نمیدونید کجا و با چ تورمی و حقوقایی زندگی میکنیم

ی حرفایی نزنید ادم غم دلش عزار برابر بشه و انگار نمیدونید کجا و با چ تورمی و حقوقایی زندگی میکنیم

شما که اینقدر راحت جبهه می گیرید تاپیک نزنید که نظر مخالف بشنوید

ماهم تو همین شرایط زندگی می کنیم