2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ملت چرت نگن سن بالایی نیست حقیقتا ، سن مناسب ازدواج ۲۵ تا ۳۰ هست اگر ۱۵/۱۶ ساله ها بزارن

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

۲۷ شهریور امسال وارد ۲۷ سالگی شدم و همون روز عقد کردم😅

بنظرم چیز عجیبی نیست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بنظرم هنوز جا داری و عجله نکن اما موردای خوب روهم الکی رد نکن

مامان من سن ۲۸ سالگی ازدواج کرده 

من خودم الان ۲۷ سالمه دوتا بچه دارم ولی دارم میگم عجله نکن ازدواج فقط درصورتیکه آدم خوب پیدا کنی در غیر اینصورت تا آخر عمر مجرد موندن خیلی بهتره

و من ۳۱ ساله 😕نامزد کردم الان جدا شدم و قصد ازدواجم ندارم 

خونه شوهر برامون ن...دن

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

والا ۲۷ سال تو بازه ازدواجه و سن بالایی هم نیس

نمیدونم رو حساب حرف کی انقد خودتونو میبازین😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا ۲۷ سال تو بازه ازدواجه و سن بالایی هم نیسنمیدونم رو حساب حرف کی انقد خودتونو میبازین😐

ازبس ۱۵/۱۶ ساله ها دیدن این سایت که دوتا بچه دارن ،وگرنه تازه بالای ۲۵ باید ازدواج کرد مخصوصا اگه دانشگاه رفتی و دنبال شغل و کار و تحصیل 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »