2777
2789
عنوان

بچهای فرهنگیان و معلم ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
منکه میگم اون افتاده دنبال شما نگهبان نبوده احتمالا حراستی چیزی بوده

یکنفر. دخترخالم رو گزارش کرده بود که ناخون میکاره.. از دانشگاه گفت چند نفر مثل اتاق مصاحبه منو خواستن و منم باهاشون صحبت کردم در نتیجه گفتن یک تعهد بده و تموم شد .... یک آقا هم که استاد بود می‌گفت اخراج نمیکنن اما هرچند وقت یکبار اخطار میدن که اشتباه رو تکرار نکنن

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکنفر. دخترخالم رو گزارش کرده بود که ناخون میکاره.. از دانشگاه گفت چند نفر مثل اتاق مصاحبه منو خواست ...

اره ماام ی معلم داشتیم دقیقا شبیه تینجرا لباس میپوشید همونقدر لش و کوتاه و بچگونه

ینی سالی ۱۰ بار میبردن تعهد و اخطار میدادن بهش الانم حدود ۳۰ سال خدمته هیچی نشده

کلا قرتیه و سنش ب قیافش نمیاد

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اره ماام ی معلم داشتیم دقیقا شبیه تینجرا لباس میپوشید همونقدر لش و کوتاه و بچگونهینی سالی ۱۰ بار میب ...

تا وقتی سیاسی نباشی کاری ندارن 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔