2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنین😢

188 بازدید | 20 پست

سلام مامانا.من هفته ۱۵ هستم.سه روزه ک سرماخوردم بدجور.از دیروزم سرفه های شدید دارم ک اصلا اروم نمیشن.دقیقا از دیروزم طپش قلبم خیلی بالاس.ضربانم رو ک میگیرم ۱۱۶ تا میزنه.خیلی 😢میترسم.از چی ممکنه باشه؟؟؟نگرانم

عزيزم شايد استرس گرفدي ازونه

درضمن ماها دكتر نيسيم كه قربونت بشم 

برو دكتر

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نترس عزیزم میتونه از همین اضطراب که الان داری باشه

هیچی نیست ریلکس باش

برای سرفه شیکر طیغال عالیه از عطاری بگیر و دستورش و بپرس و حتما حتما بگو باردار هستی 

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

دکتر رفتم.چیزخاصی نگف خب

خب پس چيزي نيس عزيزممممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ألكي به خودتو اون كوچولو استرس نده

سرماخوردی عزیزم.   تپشت هم  مربوط به  حال سرماخورده ات هست  اگر داغی و خسته  .بهتره بری دکتر  با توجه به بارداریت  دارو بگیری.   اب گرم و لیمو ترش تازه و عسل  رو بخور با کمی نعنای تازه  . گلوتو نرم میکنه . 

برای سرفت  هسته به خیس کن بزار دم بکشه ابش ک حالت لجزی شد بخور اب رو اتیش اگه حالت بد نمیشه یه حبه سیر خورد کن تو اب لیمو ترش تازه عسل و اب ولرم بخور خیلی خوب من خودما بااینا خوب کردم🙄

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

شكر تيغال معجزه ميكنه

اگه برا بارداري مسئله اي نداشته باشه

ممکنه طپش قلبم بخاطر سرفه هام باشه؟؟

طپش قلب به خاطر اضطراب هست چون باردارید خب شرایط بدنتون خیلی فرق میکنه نفس عمیق بکش احتمالا چون سرما خوردی اکسیژن بهت کم میرسه روزی چند بار با ارامش نفس عمیق بکش