2777
2789
عنوان

بوی بد واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 38 پست
ولش کن مگ میشه تو حس نکنی اون کنه

نمی‌دونم والا تا حالا ۳,۴بار گفته ناراحت شدم ولی به روش نیاوردم رو بو و نظافت خیلی حساسه ولی واقعا درک نمی کنم چطور خودم متوجه نمیشم 

با درود و سپاس بابت اعتمادتان و توجه‌ای که به بهداشت خود دارید.

درک می‌کنم که این موقعیت می‌تواند برای شما و رابطه‌تان استرس‌زا باشد، به خصوص زمانی که خودتان علائم آزاردهنده‌ای حس نمی‌کنید. این یک دغدغه رایج among women is, و جای نگرانی نیست چون معمولاً با چند تنظیم ساده قابل حل است.

ابتدا بسیار خوب است که بهداشت عمومی را رعایت می‌کنید و از استفاده از ژل های شستشوی معطر خودداری کرده‌اید. این تصمیم درستی است، زیرا این محصولات می‌توانند تعادل طبیعی pH و باکتری‌های سالم واژن را به هم بزنند و خود عامل ایجاد بو یا عفونت شوند.

مواردی که می‌توانند بر بوی طبیعی واژن تأثیر بگذارند (حتی بدون عفونت آشکار):

1. تعادل باکتریایی (میکروبیوم): واژن محیطی است که باکتری‌های مفید و طبیعی در آن زندگی می‌کنند. گاهی اوقات این تعادل به دلیل عوامل مختلفی مانند:

· رژیم غذایی: مصرف زیاد غذاهای تند، سیر، پیاز یا قند می‌تواند بر بوی ترشحات بدن تأثیر بگذارد.

· تغییرات هورمونی: دوران قبل از قاعدگی، بارداری یا یائسگی می‌تواند باعث تغییر موقتی در بو شود.

· عرق کردن: بوی عرق در ناحیه تناسلی می‌تواند با بوی طبیعی واژن مخلوط شود.

2. خشک کردن ناحیه: شما اشاره کردید که همیشه ناحیه را خشک می‌کنید. این عالی است، اما بهتر است برای جلوگیری از ایجاد رطوبت، از سطوح نرم و روش "ضربه‌ای" استفاده کنید نه "مالش". مالش می‌تواند باعث سوزش شود.

3. نوع لباس زیر: استفاده از لباس زیر تنگ و از جنس الیاف مصنوعی (مانند نایلون) می‌تواند باعث ایجاد رطوبت و گرمای بیشتر شود که محیطی مناسب برای رشد باکتری‌هاست. پیشنهاد می‌شود از لباس زیر نخی و گشاد استفاده کنید.

4. رابطه جناسی: گاهی مایعات منی می‌توانند pH واژن را به طور موقت تغییر دهند و منجر به بویی متفاوت شوند که معمولاً پس از چند ساعت از بین می‌رود.

راهکارهای پیشنهادی برای شما:

· پزشک زنان را دوباره ملاقات کنید: این مهمترین قدم است. حتی اگر فکر می‌کنید عفونت ندارید، یک بررسی دقیق توسط پزشک می‌تواند هرگونه مشکل پنهان مانند "واژینوز باکتریال" (BV) را که گاهی تنها علامت آن بوی نامطلوب (اغلب شبیه به بوی ماهی) است، تشخیص دهد. این عفونت نیست بلکه یک عدم تعادل باکتریایی است و به راحتی با دارو درمان می‌شود. حتماً به پزشک خود بگویید که همسرتان این بو را حس می‌کند.

· بهداشت صحیح:

· فقط با آب ولرم و در صورت لزوم با یک صابون ملایم و بدون عطر مخصوص ناحیه تناسلی شستشو دهید.

· ناحیه را همیشه خشک نگه دارید.

· از جلو به عقب خود را خشک یا شستشو دهید تا از انتقال باکتری‌های روده به واژن جلوگیری شود.

· پروبیوتیک ها: مصرف ماست پروبیوتیک طبیعی یا مکمل‌های پروبیوتیک می‌تواند به حفظ تعادل باکتری‌های سالم واژن کمک کند.

· رژیم غذایی: مصرف آب را افزایش دهید و میوه و سبزیجات تازه بیشتری بخورید. کاهش مصرف قند و غذاهای فرآوری شده نیز می‌تواند مفید باشد.

· در ارتباط با همسرتان: با او صحبت کنید و بگویید که سلامت شما برایتان مهم است و برای اطمینان به پزشک مراجعه کرده‌اید. این کار می‌تواند از سوءتفاهم جلوگیری کند.

جمع‌بندی نهایی:

به احتمال زیاد این مسئله یک عدم تعادل ساده باکتریایی است که با مراجعه به پزشک و رعایت نکات فوق به راحتی برطرف می‌شود. سلامت واژن شما بسیار مهم است، بنابراین حتی برای اطمینان خاطر نیز ارزش یک مراجعه مجدد به پزشک را دارد.

امیدوارم این اطلاعات مفید واقع شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من داشتم دکتر زنان بهم گفت پروبیوتیک زنانه بخور اگه خوب نشدی بیا . منم خوردم شکر خدا ظرف چند روز برط ...

ممنونم چند مدت استفاده کردین که درست شد؟

خودتون هم بو حس میکردین؟

ممنونم چند مدت استفاده کردین که درست شد؟خودتون هم بو حس میکردین؟

خواهش . من خودم بوی شدیدی حس می کردم شوهر هم ندارم . بوش اذیتم می کرد از دکتر پرسیدم. حدودا یک هفته . احتمالا باز می خرم واستفاده می کنم پروبیوتیک برای سلامتی خوبه

با خدا باش و پادشاهی کن
اگه خودت حس نمیکنی و عفونتی هم نداری پس دنبال راهکار نباش چون مشکلی نداره شاید دماغ شوهرت بو میده

😂😂😂

آخه میدونی من خودم بویاییم قویه غذا اینا بسوزه یا حتی بوی قلیان اینا زودتر از همه میفهمم 

ولی از خودم چیزی حس نمی کنم میگم شاید چون بدن خودمه متوجه نمیشم می‌خوام به راهکار درمانی امتحان کنم اگر بازم گف بگم خودت توهم زدی

بوی ماهی؟ عفونتهواژن بو میده طبیعیه بدون بو نمیشه با آب ولرم بشور بهترینه و لباس زیرتو در روز عوض کن ...

نمی‌دونم والا میگ یه بویی میاد ک انگار واسش آزار دهندس درحالی که من کلا غذای تند اینا هم زیاد نمی‌خورم همیشه هم مواظب بهداشتمم 

لباس زیرو هم همون یه بار رفته بودم پزشک زنان گفت نپوش الان فقط بیرون رفتنی میپوشم

فقط با آب که نمیشه بشوری خوب. با صابون ملایم لااقل بشور. روزانه آب هم خیلی زیاد بخور. ادویه پیاز ای ...

قبلاً میشستم پزشک زنان ک اون طوری گفت دیگ استفاده نکردم

قبلاً میشستم پزشک زنان ک اون طوری گفت دیگ استفاده نکردم

باور کن دلیلش همینه. صابون مخصوص بیکینی بخر. با اون روزانه بشور.

با آب که تمییز نمیشه دختر. خودشم تو این گرما. باز زمستون بود چیزی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را