2777
2789
عنوان

بی بی چک و بنظرتون باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 57 پست

یچیزی بگم یکی از دوستام داشت ارشد می‌خوند دفاع مونده بود فهمید حاملس سقط کرد که با خیال راحت دفاع کنه الان دو ساله هرچی تلاش میکنن خدا بهشون نمیده 

کفر نعمت از کفت بیرون کند قضیه همینه

آرزوی منو خدا داده بهت 🥺

چرا آرزو ؟؟,واقعا درکتون نمیکنم 

راحتی و آرامش اذیتت میکنه که دلت بچه میخاد ؟؟

من بچم دو سالو نیمشه با وجود اینکه خیلی نمکی و باهوشه ولی همه چیو ازم گرفته . مهمونی راحت مسافرت راحت غذا خوردن راحت آرامش بین منو شوهرم تصور کن دسشویی راحت یا حتی حموم رفتن راحت هم ازم گرفته شد ‌ . 

تروخدا آرزو نکنید واسه خودتون بچه به نظر من یه نقطه ضعف بزرگه چون محتاجت میکنه به همه و هیچکسم حاضر نیست گردنش بگیره .اگر شیطون و بیش فعال هم باشه که فاجعس .آرزو نکن واسه خودت خبری نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یچیزی بگم یکی از دوستام داشت ارشد می‌خوند دفاع مونده بود فهمید حاملس سقط کرد که با خیال راحت دفاع کن ...

مامانمم همینو میگه

چون تازه گرفته و داره لانه گزینی میکنه میگم سقط کنم گناهش کمتره

تا قلبش نزده هنوز

چرا آرزو ؟؟,واقعا درکتون نمیکنم راحتی و آرامش اذیتت میکنه که دلت بچه میخاد ؟؟من بچم دو سالو نیمشه با ...

دقیقاااا منم خیلی عذاب کشیدم با بچم

تازه دارم نفس راحت میکشم ک اینجوری شد

امروز با دستای لرزون بی بی زدم

بیشترم بخاطر اذیتی هایی که داره دلم نمیخواد داشته باشم

به کل اسیر میشی از همه موقعیت ها و خوشی هات باید بزنی 

یچیزی بگم یکی از دوستام داشت ارشد می‌خوند دفاع مونده بود فهمید حاملس سقط کرد که با خیال راحت دفاع کن ...

اون دوستت دیگه به یه دلیل خیلی مسخره و بیخود سقط کرد 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دقیقاااا منم خیلی عذاب کشیدم با بچمتازه دارم نفس راحت میکشم ک اینجوری شدامروز با دستای لرزون بی بی ز ...

آدمیزاد همینه هرچیو نداره فک میکنه آیااااا چیه 

بعد که به دست مباره میفهمه هیچ گوهی نیست 

شما سقط نکن 

میدونم سختته اما شاید بچت آروم و بی آزار باشه بزرگ کردنش راحته . بزار بمونه دستتو به قتل بچت آلوده نکن . 

من جاریم بچششششس انقدر آرومه اصلا نفهمید چجور بزرگ شد ولی بچس خیلی مریض میشد از همون اول . اما بازم نصف منم اذیت نشد . 

آدمیزاد همینه هرچیو نداره فک میکنه آیااااا چیه بعد که به دست مباره میفهمه هیچ گوهی نیست شما سقط نکن ...

دقیقااا

شماهم غصه نخور بچه ۴ سالگی دیگه بهتر میشه اذیتیش ...۲ تا ۳ سال اوج شیطونیه

عزیزم شوهرم اعتیاد داره شرایطشو ندارم اصلاا

الان خیلی خیلی زندگی سخت شده 

نمیخوام حسرت بخوره ..هنوز شوهرم نتونسته برای پسرم یک دوچرخه بخره

گناه به دنیا آوردنش بیشتره

مادرشوهرم زنگ زد گفت تو وشوهرت دور  و بر من دور نزنین😒

کاش شرایطم خوب بود با جون و دل قبول میکردمالان شوهرم رو گفتم میگه باید بندازی😒😒عرضه نداره جلوگیری ...

نه تو رو خدا اصلا سقط نکن تاوان بدی داره

الان این بچه مثل همین کوچولوت هست که داری فرقی نداره که

مطمئن باش خدا حتما کمکت میکنه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هدیه خداست 

از خودت دریغ نکن

گناهش تاوان بدی داره

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من با قرص سقط کردم ۶ هفتم بود

قرصا خیلی گرونن ۱۰ میلیون و ۸ میلیون 

من هنوز کوچیکه امروز ۴۰ روز شد

عروس پشت پرده دم کردم خوردم

اگر افتاد ک هیچی نیوفتادم یه گیاه دیگم هست اونم میخرم میخورم

بازم اگر نیوفتاد خیره دیگ کاریش ندارم

قرصا خیلی گرونن ۱۰ میلیون و ۸ میلیون من هنوز کوچیکه امروز ۴۰ روز شدعروس پشت پرده دم کردم خوردماگر اف ...

با دارو گیاهی نمیوفته من کلی خوردم حتی همین عروس پشت پرده رو 

من گرفتم ۳۲۰۰ خیلیم خوب بود 

من ۶ هفته و ۳ روز بودم 

با دارو گیاهی نمیوفته من کلی خوردم حتی همین عروس پشت پرده رو من گرفتم ۳۲۰۰ خیلیم خوب بود من ۶ هفته و ...

الان یکم لک بینی دارم

لخته کوچیک ریز اومد فک کنم داره میوفته

بپر بپر هم زیاد کردم

یه جام پیدا کردم قرص میده دونه ۳۰۰