2777
2789
عنوان

بی بی چک و بنظرتون باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 57 پست
ممنون قشنگم 😘ناشکری نکن دختر میدونم سخته باورکن درکت میکنم حکمت زندگیت این بوده خیلیا میخوان خدا به ...

کوتاهی از خودم بود مث ادم قرص میخوردم مواظب بودم اینجوری نمیشد

کوتاهی از خودم بود مث ادم قرص میخوردم مواظب بودم اینجوری نمیشد

خودتو سرزنش نکن من ۵ساله نه قرص خوردم نه جلو گیری داشتم نشده یکی با یبار رابطه میشه حکمت نیست پس چیه قرار بوده اینجوری بشه مطمئنی بدون بچه آیندت تضمینه؟ناشکری کنی خدا ی سنگ جلو پات بندازه بدون بچه بازم پیشرفت نکنی بدتره که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو سرزنش نکن من ۵ساله نه قرص خوردم نه جلو گیری داشتم نشده یکی با یبار رابطه میشه حکمت نیست پس چیه ...

من یکی دارم ۴ سال و ۷ ماهشه

خوشحال بودم سال دیگه میره پیش دبستانی من میتونم برم دنبال کار و تلاش

الان با بچه برمیگردم سر پله اول هیچ کمکی ندارم 

خودتو سرزنش نکن من ۵ساله نه قرص خوردم نه جلو گیری داشتم نشده یکی با یبار رابطه میشه حکمت نیست پس چیه ...

هنوز ۲۴ سالمه نمیخواستم دومی به این زودی بیارم🥲

این سن تازه اولی رو میارن

من یکی دارم ۴ سال و ۷ ماهشهخوشحال بودم سال دیگه میره پیش دبستانی من میتونم برم دنبال کار و تلاشالان ...

عزیزم از زمان تخمک گذاری تاالان که بی بی چک زدی علایم بارداری داشتی؟

چیا بودن علایمات

خب اگه همسرت اعتیاد داره و خودت برنامه داری

چرا به امید اینکه باید دارو بخوری بی ملاحظگی کردی؟!

ببخشید ولی مقصر خودت بودی

اگه بچه نمیخواستی حتی اگه همسرت عقیم هم بود بازم محض احتیاط باید جلوگیری میکردی

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

سقط گناه کبیره هست تاوان داره 

حالا که خدا داده حتما مصلحت اینطور بوده در عوض با هم بزرگ میشن راحت میشی 

به خواست خدا اعتماد کن عزیزم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم از زمان تخمک گذاری تاالان که بی بی چک زدی علایم بارداری داشتی؟چیا بودن علایمات

نه علائم نداشتم هیچی 

تازه لک دیدم و ترشحات صورتی 

فقط یکم دلشوره دارم یه حالت تهوع خفیف معده درد خفیف

آب تو دهنم جمع میشه و ضعف دارم

سر پسرم سینه هام خیلی سفت و دردناک شده بود 

لک هم ندیدم اصلا زودم پررنگ شد

این فقط یه هاله

خب اگه همسرت اعتیاد داره و خودت برنامه داریچرا به امید اینکه باید دارو بخوری بی ملاحظگی کردی؟!ببخشید ...

اشتباه کردم😔

فکر نمیکردم بشه...تازه لیسانسم تموم شد و دارم کلاس کامپیوتر میرم به هر دری میزنم آینده ای خوبی برای خودم و بچم بسازم

بچه نوزاد نمیذاره به جایی برسم😔

سقط گناه کبیره هست تاوان داره حالا که خدا داده حتما مصلحت اینطور بوده در عوض با هم بزرگ میشن راحت می ...

کاش شرایطم خوب بود با جون و دل قبول میکردم

الان شوهرم رو گفتم میگه باید بندازی😒😒

عرضه نداره جلوگیری کنه...تازه دوره ازمون هفته ای یکشب میتونه بیاد