2777
2789
عنوان

جدایی از رابطه 5ساله لطفا بیایییین

134 بازدید | 22 پست

من ی ماهه از رابطه 5سالم درومدم حالم خیلی بده دیوانه وار عاشقشم اما به دلیل کنترل گری طرف و قدر نشناسیش جدا شدمممم 

به نظرتون فراموشش میکنم؟میترسم این درد قلبم همیشگی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد عقد این عطش فروکش میکنه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

پس خودتو بدبخت نکن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اره چرا فراموش نکنی

مطمئن باش فراموش میکنی دوست من بعد از ۷سال از دوست پسرش جدا شد 

اینقدر به خودت نگو که ۵سال زیاده نمیگم کمه ولی خانمایی هستن که بعد از ۱۵_۲۰سال زندگی مشترک جدا میشن

خوب کاری کردی کسی که قدرنشناس باشه درست نمیشه عمرت رو به فنا میده فقط

آره من الان 20سالمه از 15سالگی تو زندگیم بود با سن کمم بخاطرش همه کار کردم هرچیزی می‌گفت میگفتم چشم بدون چون چرا بعد میاد میگه تو برا من هیچی نکردی بی ارزشی 

اره چرا فراموش نکنیمطمئن باش فراموش میکنی دوست من بعد از ۷سال از دوست پسرش جدا شد اینقدر به خودت نگو ...

ممنون عزیزم🦋سعی میکنم خودمو آروم کنم هر طور شده تا بگذره