2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

819 بازدید | 76 پست

هرچی بهش میگم یاد نمیگیره دیروز نرفته بهشون گفته ا بنویسن

یه صفحه بزور اونم درب و داغون نوشته دیشب

امروزم گریه ک نمیرم گفتم باشه نشستم باهاش کار کنم خودشو میزنه اون راه بلده بنویسه ولی نمیخاد

منم تا تونستم زدمش الان خابیده‌ جیگرم اتیش گرفته

شما چجوری بهشون یاد دادین

معلمشونم تو کلاس ب کسی ک بلد نباشه میگه خنگ پارسال دختر عموم کلاس اول بود دیر یاد گرفت میگه معلم تو کلاس فقط بهش میگفت خنگول من نمیخام این مسخره دست بقیه بچه ها بشه این خنگول رو دختر عموم مونده همه بهش میگن

هنوز ۲ مهره😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلمش لطفا عوض کن 

کار کردن با بچه کلاس اول صبر ایوب میخواد

بعدشم روز اولی چه نوشتنی اخه

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

وا 

چرا زدیش 

همون کج و مووج هم خوبه دیگه اولشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خنگول بهتر از دل سیر کتک خوردن نیست ؟؟

حیف بچگی اون بچه افتاده دست شما 

اون معلم هم همچین غلطی بکنه مادرشی برو شکایت کن پدرشو دربیار 

خجالت نمیکشی یه دل سیر میزنیش بچه ۷ ساله رو 

اول مهر 

تا اردیبهشت چیزی ازش نمیمونه

......🤍

اولا که قرار نیست روز اول یاد بگیره 

دوما خنگ معلمشه اگه گفت برو بزن تو دهنش

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

وااااا بفرستش یه مدرسه غیر انتفاعی متاسفانه دولتی ها همینن معلم های پیر و بی حوصله دارن و اعتماد به نفس بچه هارو خورد میکنن ما خواهرم رو چند بار مدرسه عوض کردیم همه دولتی یکی بد تر از اون یکی تا بردیمش غیر انتفاعی الان راضیم