2777
2789
عنوان

اعتراف کنید تاحالا کارما پس دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست
آره تا جایی که میدونم یه بار اونم خیلی ناراحت و پشیمون شدم و فهمیدم از کجا خوردم من مامان بزرگم خیلی ...

وای آره منم سر همین یکیو مسخره کردم تا چند وقت اینطوری بودم 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اقوام ما یه پسری میخواست ازدواج کنه خانواده ش مخالف بودن دعوا کرده بود پدر پیرش رو زده بود و با اون دختر ازدواج کرد 

الان بعد از چند سال با اینکه وضع مالیش عالیه ولی اصلا خوشبخت نشد و زنش رو طلاق نداده ولی باهم زندگی نمیکنن جدا زندگی میکنن

خیلی باید حواسمان به رفتار و گفتار و حتی ذهنمون باشه (چون من اگه به کسی فکر بد بکنم سر خودم میاد)مخصوصا راجع به پدرو مادر 

جدی میگین؟؟🙄

آره ب خدا یکی از اقواممون فوت کرد ناخودآگاه ترس تنهایی افتاده بود تو دلم تا چند وقت

تازه حس اون بنده خدا رو درک کردم🙈🙈

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

اخی روحشون شاد

فداتشم