2777
2789
عنوان

مشکل قلبی دارم و عمل ستون فقرات

69 بازدید | 7 پست

مشکل قبلیم باعث افت فشار میشه خیلی شدید خیلی شدید و عمل انحراف ستون فقرات در پیش دارم چیکار کنم؟ قبلا فشارم می افتاد با سرم میومد بالا الان با سرم هم نمیاد به هزار زور و کمک خدا میاد بالا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ممکنه تایم عمل سرم قندی نمکی بهت بزنم یا رینکر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر

😑زیر نظر دکتر هستم دکتر برای عملم یه سری چیزا قرارها بنویسه منتها میگم بدن من سازگار نمیشه با هیچی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

😑زیر نظر دکتر هستم دکتر برای عملم یه سری چیزا قرارها بنویسه منتها میگم بدن من سازگار نمیشه با هیچی

اها

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

ممکنه تایم عمل سرم قندی نمکی بهت بزنم یا رینکر

بعد از عمل مشکلی مثل سکته یا این چیزا نیست؟خیلی استرس دارم 

بعد از عمل مشکلی مثل سکته یا این چیزا نیست؟خیلی استرس دارم

نگران نباش چیز خاصی نیس تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نگران نباش چیز خاصی نیس تلقین نکن خودخوری نکن حساس نشو

باشه دعا کن چیزی نشه