2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

109 بازدید | 12 پست

خانوما من خیلی دوست دارم به پوستم برسم و آبرسان و فوم شست و شو و‌ تونر و از این قبیل محصولات استفاده کنم ولی پوستم خیلی‌حساسه تا یه آبرسان میزنم جوشای زیر پوستی میزنم...دکتر پوست های شهرمون هم اصلا خوب نیستن،یکی از اقواممون رفته بود و بعد استفاده محصولاتش صورتش بیشتر ریخت بیرون

چیکار کنم واقعن؟؟

جوش های صورتم زیاد نیست زیر پوستی هستن و از دور دیده نمیشه همه میگن پوستت صافه و شفاف ولی من دوست دارم یه چی استفاده کنم که خیلی بهتر شه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عزیزم من تجربه ام رو میگم خودت تصمیم بگیر

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من تو چند سال از روتین های مختلف استفاده کردم بهترین برند و اورجینال 

برندهایی مثل : اوردینری ، کلینیک ، کوزارکس ، سیمپل ، گارنیر و اکسیس وای و… اما تغییری توی پوستم ایجاد نشد جوش هام کمتر شد اما زیر پوستی ها رو از هرنوع محصولی استفاده کردم نتونستم درست کنم 

دو هفته پیش رفتم دکتر بهم روتین پوستی داد 

منم اول مثل فامیل شما برون ریزی داشتم تا یک و نیم هفته و الان خداروشکر پوستم مثل آیینه شده و منافذ پوستم هم خیلی کوچیک شدن ، لک جای جوش هامم از بین رفته و تموم جوش های زیر پوستیم خشک شدن  شماهم سرخود روتین نگیر بری پیش یه دکتر خوب خیلی بهتره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من تو چند سال از روتین های مختلف استفاده کردم بهترین برند و اورجینال برندهایی مثل : اوردینری ، کلینی ...

منم کلی قرص و دارو خریدم یعنی خسته شدممم بهترین دکترای پوست قرص پیگمنتا و گلوتاتیون هم خریدم هر ماهی ۲۸۰۰ فقط از اینا می‌خریدم الان یک خانوم دخترخالم معرفی کرد عکس پوستمو فرستادم یه کرم برام داد الان پوستم خیلی صاف و سفید شدههع

ببین دوماه از این کرم زدم هر شب 

از این کرم خریدم با یه ژل شستشو فقط

منم کلی قرص و دارو خریدم یعنی خسته شدممم بهترین دکترای پوست قرص پیگمنتا و گلوتاتیون هم خریدم هر ماهی ...

عالی شده پوستتون

قربونت عزیزم الان خیلی خوب شده خداروشکر من نزدیک ۲۰ میلیون فقط دارم خریدم تو یک سال گذشته الان راضی ...

خداروشکر که الان پوستت خوب شده