2777
2789
یه نفر رو دوست داره خیلی زیادگاهی اوقات بهت فکر میکنه و بعدا میاد سمتتو به آرزوت میرسی. سه تا زن هم ...

آخرش ب سعید میرسم؟ کی ممکنه بیاد جلو تا سال آینده نمیاد؟

چون الان میخوام درس بخونم

گلم قبلا ازت خواستم نشد برام بگیری میشه برام بگیری الان؟ کی کارم تموم میشه؟ به آرزوی دنیوی بعد بلیط ...

آره میرسی. یه نعمت بزرگ بالای سرته. ولی همش ناامیدی. ناامید نباش حل میشه به امید خدا. چون اطرافت سفیدی افتاده. به جز اون نعمت بزرگ، یه نعمت کوچیکتر هم هست که تقریبا همزمان بهشون میرسی. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه نفر رو دوست داره خیلی زیادگاهی اوقات بهت فکر میکنه و بعدا میاد سمتتو به آرزوت میرسی. سه تا زن هم ...

وای‌ یعنی الان دوستم نداره؟💔 چه فکری میکنه راجع بهم من خیلی سوتی دادم.. دلش تنگ نشده؟ یکم ازس بهم بگین لطفا..

آره میرسی. یه نعمت بزرگ بالای سرته. ولی همش ناامیدی. ناامید نباش حل میشه به امید خدا. چون اطرافت سفی ...

من چند وقتیه نمیتونم نماز صبح ام رو درست بخونم میترسم با اینک توی اتاق تنها نیستم اما ترس دارم هی فکر میکنم کسی کنارمه یا داره نگام میکنه حتی الان داشتم دعا میخوندم اینه بغل ام بود خودمو ک دیدم ترسیدم وقتایی ک توی ماشینم تنها میشم همینجور احساس سنگینی میکنم با اینک قرآن دارم توی ماشین هم حرز امام جواد بنظرت مشکلی دارم خودم توهم میزنم یا واقعا. چیزی هست🫠

من چند وقتیه نمیتونم نماز صبح ام رو درست بخونم میترسم با اینک توی اتاق تنها نیستم اما ترس دارم هی فک ...

عزیزم اگر اشکال نداره من هم کمکت کنم.

وقتی اینجوری افکار میاد سراغت یعنی داری به یک گنجی میرسی یعنی نزدیک خدایی و شییان نمیخواد اجازه بده.

دائم الوضو باش. به خدا توکل کن و در هر شرایطی نمازت اول وقت بخون.

بگو خدایا اگه داشتم میمیردم هم دوست دارم نمازم اول وقت باشه خودت کمکم کن. چهارقل بخون و قرآن ازت جدا نشه.

هروقت اذان گفت تو ذهنت بگو خدایا بخاطر تو این کارمو ول میکنم همین لحظه و همین الان و میام به سمت نماز اول وقت

البته باید به خدا توکل کرد

دقیقا👌منم توکلم ب خداست اینا برای دلخوشیه فوقش دو روز سه روز حداقل دلم ب این حرفا خوشه دیگ هر چی خدا بخواد همون میشه ب این نتیجه وقتی رسیدم ک همه ک اینجا ازشون میپرسیدم کنکور میارم میگفتن اره اره همه هم یک رشته میگفتن امامایی اما نیاوردم فقط یک بار خدا خواست یکی بهم گفت نفر ۹ اوم کلاس میشی بقیه همه گفتن دوم سوم میشی بهم ک گفت نهم گفتم الکی بابا انقد دیگ تنبل نیستم اما واقعا نفر نهم شده بودم

من چند وقتیه نمیتونم نماز صبح ام رو درست بخونم میترسم با اینک توی اتاق تنها نیستم اما ترس دارم هی فک ...

هیچوقت شبها در تاریکی آینه رو نگاه نکن چون دید کمه و ذهن شکل های عجیب درست میکنه. منم اینجوری میشم. مخصوصا موقع نماز میگن جلوی آینه نماز نخونین چه روز چه شب. 

دوش نمک بگیر.

یه کار دیگه که میتونی بکنی یه کاسه نمک بذار توی خونه جایی که کسی دست نزنه بهش.درپوش هم نداشته باشه. یه مدت بعد که سفت شد، بندازش سطع آشغال و دوباره نمک جدید پر کن. 

دقیقا👌منم توکلم ب خداست اینا برای دلخوشیه فوقش دو روز سه روز حداقل دلم ب این حرفا خوشه دیگ هر چی خد ...

اره موافقم این خودش اون انرژیه رو میفرسته.

الان دوباره میخواین بخونین؟ نشستین پشت؟

هیچوقت شبها در تاریکی آینه رو نگاه نکن چون دید کمه و ذهن شکل های عجیب درست میکنه. منم اینجوری میشم. ...

من یه سوال دیگه هم پرسیدم لطفا اونم بهم میگین

دقیقو بالای همکن پیام که رپلای کردین

میشه بگین چه فکری راجع بهم میکنه من دیوانه وار دوسش داشتم چند مدت بود فکر میکردم شاید به صلاح هم نیستیم البته نامحرمیم.

عزیزم اگر اشکال نداره من هم کمکت کنم.وقتی اینجوری افکار میاد سراغت یعنی داری به یک گنجی میرسی یعنی ن ...

قربونت برم ک انقد مهربونی🥺بخدا یکی دو شب با اینکه بیدار بودم اما از ترس نتونستم نماز بخونم انگار ک یکی موقع سجده کنارم بود یکی هم پشت سرم الان روز ۱۶ ام چهل دعای عهد و زیارت عاشورام شاید برای همینه خیلی وقته شروع کردم اما شب هایی شده ک عقب موندم یا اگ خوندم ننوشتم ک یادم بمونه 

حتما چهار قل رو میخونم🥺آیة الکرسی از بس خوندم دیگ عادت کردم حس میکنم فقط میخونم درکش نمیکنم برای همین چند بار شمرده شمرده میخونم

نماز بهم آرامش میده نماز ظهر نماز مغرب و عشا حتی نماز صبح وقتی کسی بیدار باشه کنارم 

وای‌ یعنی الان دوستم نداره؟💔 چه فکری میکنه راجع بهم من خیلی سوتی دادم.. دلش تنگ نشده؟ یکم ازس بهم ب ...

الان نه. فعلا تو رابطه عاشقانس و طرف رو دوس داره. ولی بعدا ازش جدا میشه و میاد سمت تو. بخاطر تو جدا نمیشه. رابطشون خراب میشه. بعد میاد سمت تو.