2777
2789
صلوات ابراهیمی تو‌نت سرج کن این صلوات رو که گفتی بعدس سه بار میگی یا باسط ،یا باسط ،یا باسطوهمینطوری ...

من چی بخونم که هم انرزی منفی خودم بره

هم اینکه حسود و بدخواه زیاد دارم واسه این چی بخونم

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بخونم که هم انرزی منفی خودم برههم اینکه حسود و بدخواه زیاد دارم واسه این چی بخونم

تاپیکای نی نی سایت واقعا بعضیاشون عالین عالی 

میتونی ۲۰ روزه معنی قرآنو بخونی ؟؟ 

قرآن ۶۰۰ صفحه اس 

اگه اره بسم الله بگم چیکا کنی 

عزیزم راستی اینجا یه دختری بود که گفت موکل داره ولی حرفایی که بهم زد خوب نبودن ناراحت شد برام خیلی ح ...

عزیزم موکل میدونی چیه؟ جن هست. کسایی که میگن موکل دارن، دروغ میگن. بذار بگم چرا. موکل اون جن قوی ای هست که خییییلی سخته به دامش بندازی. زمان قدیم آدمای خیلی خاص میتونستن موکل بگیرن. که کار خیلی گناهی هم هست. چهل شبانه روز توی قبرستون ورد میخونن، کارهای خاص میکنن که جن اصلی بیاد سمتشون. بعد این جن الکی و رایگان برای آدم کار انجام نمیده که. در مقابل، یه چیزایی ازش میخواد. خلاصه طرف اونقدر باید قوی باشه که جلوی این جن کم نیاره و نمیره چون موکل گرفتن خیلی عواقب بدی داره برای انسان و کار به شدت حرامی هست. اینایی که الان میان میگن موکل داریم، در واقع ارواح و جن های سرگردان رو زندانی میکنن و ازشون استفاده میکنن و بعد این ارواح و اجنه میان همین آدما رو اذیت میکنن. بخاطر همین اصلا سراغ اینجور افراد نرید چون عواقبش به زندگی شما هم میاد. 

من فا. ل قهوه رو به نیت امام ها و پیامبرها میگیرم بهشون میگم راه درست رو بهم نشون بدین. نام خدا رو میارم.

انرژیتونو همیشه پاک نگه دارین❤️

عزیزم میشه برای منم بگیری یه فا ل کلی همینجوری ممنون

آره گلم فقط الان تک نیت میتونم بگیرم. چون یه فنجان قهوه آماده دارم جلوم. بعدا اگه خواستی، کلی هم میگیرم برات

نیتتو بگو عزیزم

اره گلم میخونم

خوب اولین کار اینه با وضو باشی و غسل گردنت نداشته باشیمعنای مبارکه قرآنو همراه با تفکر برآن ۲۰ روز میخونی بعدش بلافاصله  ۲۰۰۰ بار ذکر الله غفور میگی 

این عالیه فقط به این نیت بخون بگو خدا نیتم اینه انرژی های منفی به دور و خدایا انرژیای مثبت در زندگیم جایگزین کن 

اینی که من میگم مو نمیزنه واسه حاجت روایی مخصوصا زمانی که در مونده باشی 

برای چشم زخم ادمای حسود و اینا همیشه صبح وشام آیت الکرسی + سوره فلق + سوره ناس + توحید بخون عالیه اینم 

من طلسم داشتم چون هرشب سوره فلق و ناس و توحید میخوندم 

یه زنی توو خواب میخواست خنجر به قلبم فرو کنه سوره فلق و خوندم توو خواب! ناپید شد !!!

معجزعه واقعی ان معجزه خدان این آیات من قربون خدا و کتابش برم 

آره گلم فقط الان تک نیت میتونم بگیرم. چون یه فنجان قهوه آماده دارم جلوم. بعدا اگه خواستی، کلی هم میگ ...

نیتم درباره ی شخصیه که عاشقشم ولی الان کاتیم ۵ ماهه

بنظرت برمیگرده؟ اشتی میکنیم؟ کلا هر چیزی که میتونی الان با فنجانت فرقی نداره گل

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽