2777
2789
دوست داری یه ذکر بگم بهت ولی این ذکر بعد نماز عشا خونده میشه عالیه ومجرب رونهم نتیجهذشو میبینی و بای ...

اره عزیزم لطف میکنی می‌دونی من ۲۸ سالمه تو شهر کوچک که نهایت ازدواج تا ۳۰ هست مامانم نگرانه برام باعث میشه من حالم بد بشه از درون ناامیدم احساس میکنم به خاطر این ناامیدی هست که ازدواجم درست نمیشه دعا کن برام خواهش میکنم ❤️

عزیزم من از صفه ۴ دارم بهت پیام میدم میشه لطفا لطف کنی به منم بگی بنظرت این جریان به ازدواج ختم میشه ...

بله ولی زمان میبره. فعلا خودتو در سیاهی میبینی. زل زدی به یه سنگ کوچیک سیاه و فکر میکنی کل دنیا اون سنگ سیاه هست و تنها اونجا داری دعا میکنی با حالت ناامید. درصورتی که اگه سرتو بگیری بالا و اینور اونورتو نگاه کنی، میبینی که همه جا سفیدیه و همه چی خوبه. اون ازدواج هم یکم طول میکشه اتفاق بیوفته دقیقا بالای سرته اما تکمیل نشده هنوز. یه زن حسود هم هست که از دور زیر نظرت گرفته که ببینه این ازدواج صورت میگیره یا نه. ولی نگران نباش، زنه یکم کرم میریزه ولی کارین نمیتونه بکنه. ازدواج باشکوهی داری. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باور میکنی از چندماه قبل ذکر میگم با خدا حرف میزنم ولی هربار با در بسته روبرو میشم واقعا اوج نا امید ...

ناامیدی کار کافران است و بس 

آیه قرآن 

از وقتی اینو فهمیدم هیچ وقت ناامید نیستم باید اووونقد به خدای بزرگ ومهربون ایمان داشته باشی یه مشکل ساده نتونه تو رو از پا دراره صدرصد امتحان میشی وتو امتحان خدایی 

دنیاااا چقدر کوچیکهه😂😍 سلام عزیزم خوبی مشکلت حل شد؟

وای عزیزم سلااام😍 آره بابا همون روز حل شد دیگه😂

روز بعدش از خودشم پرسیدم. گفت دوستم گوشی خواهرشو آورده بود، اسم اون بود😂

بله ولی زمان میبره. فعلا خودتو در سیاهی میبینی. زل زدی به یه سنگ کوچیک سیاه و فکر میکنی کل دنیا اون ...

وای گلی مرسی ممنونمم ازت 

یعنی واقعا این ازدواج شکل میگیره امیدوار باشم بهش؟

بله صد درصد تاثیر داره. همین غمگین بودنت شاید طرف رو بپرونه. رو خودت کار کن تا اتفاقات خوبی برات بیو ...

عزیزم راستی اینجا یه دختری بود که گفت موکل داره ولی حرفایی که بهم زد خوب نبودن ناراحت شد برام خیلی حرفاش درست در اومد مثل ماه تولدم به نظرت راست گفته ؟ 

حالم خیلی بده خیلی ناامید خیلی مایوس ۲۸ سالمه نگرانم فقط این حال دلم خوب بشه اگه پر از انرژی مثبت بش ...

آره عزیزم رو خودت باید کار کنی. هم از نظر روحی هم ظاهری و هم اجتماعی خودتو بکش بالا. کاری نداره، فقط توجهتو از روی همه بردار بیار روی خودت. برای خودت وقت بذار. برقص آهنگ شاد گوش کن، برو آرایشگاه واسه دل خودت یه کارایی بکن. تنهایی کافه برو، ورزش کن ووو

وای عزیزم سلااام😍 آره بابا همون روز حل شد دیگه😂روز بعدش از خودشم پرسیدم. گفت دوستم گوشی خواهرشو آو ...

خداروشکر گلم من هر کاری میکردم که اون فکر و خیال رو بندازی از سرت تو باز به یه چیزی گیر میدادی😊 خداروشکر که مشکلت حل شد بهت گفتم که بلوتوث و وایفای اصلا هیچیو نشون نمیده

حتی با چشمای خودت هم چیزی دیدی باور نکن شاید تو نمیدونی چیه

حس میکنم شوهرت ادم ساده ایی هست درسته؟

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

اره عزیزم لطف میکنی می‌دونی من ۲۸ سالمه تو شهر کوچک که نهایت ازدواج تا ۳۰ هست مامانم نگرانه برام باع ...

صلوات ابراهیمی تو‌نت سرج کن 

این صلوات رو که گفتی بعدس سه بار میگی یا باسط ،یا باسط ،یا باسط

وهمینطوری روزی ۱۱۱ بار تکرار میکنی روز نهم نتیجه اش کم کم دیده خواهد شدتا سه ماهه هر شب بعد از نماز عشا اینو ۱۱۱ بار میخونی 

اول صلوات بعد ذکر 

اول صلوات باز دوباره ذکر یا باسط سه بار