2777
2789

سلام دوستان  با اجازه اسی خوشگلا کسی قصد خرید فرش جدید نداره یه شرکت تو کاشان فرشای خوش نقش جدیدو تخفیفی رو بافتی هر طرحی که شما بخواین میزنن براتون  خوبی گذاشته خواستین میتونم براتون سفارش بدم فروش حضوری پرداخت درب منزلم داره 

خودتو تنها میبینی ولی یکی از ته قلبش عاشقته و از دور داره تماشات میکنه و مراقبته. یه نفر هم هست که ب ...

عزیزم الهی فدات بشم آیا تو سرنوشتم ازدواج هست ؟ مثلا چند سالگی ؟ همین الانش ۲۸ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو تنها میبینی ولی یکی از ته قلبش عاشقته و از دور داره تماشات میکنه و مراقبته. یه نفر هم هست که ب ...

عزیزم من خیلی ازت درخواست کردم جواب منم بدی

لطفا میشه بهم بگی این جریان به ازدواج ختم میشه؟

چی حس میکنی راجبش

عزیزم گفتی حالتو خوب کنی همه چی درست میشه ! من به شددددت ناامید و ناراحت هستم تاثیر می‌زاره تو ازدواجم ؟

عزیزم الهی فدات بشم آیا تو سرنوشتم ازدواج هست ؟ مثلا چند سالگی ؟ همین الانش ۲۸ سالمه

فعلا نیست. اگه حالت رو خوب کنی و انرژیتو بالا ببری، اونوقت میشه. چون مورد هست توی فالت ولی فعلا فقط تماشات میکنه. انگار آنالیزت میکنه. انگار منتظره تو حالت خوب بشه بعد. تو غمگین نشستی و اون داره نگات میکنه. خودتو شاد نگه دار تا یه اتفاق خوب برا زندگیت بیوفته انشاالله

عزیزم گفتی حالتو خوب کنی همه چی درست میشه ! من به شددددت ناامید و ناراحت هستم تاثیر می‌زاره تو ازدوا ...

بله صد درصد تاثیر داره. همین غمگین بودنت شاید طرف رو بپرونه. رو خودت کار کن تا اتفاقات خوبی برات بیوفته. اگه همینجور بشینی یه گوشه غصه بخوری، همه ازت فرار میکنن. 

بله صد درصد تاثیر داره. همین غمگین بودنت شاید طرف رو بپرونه. رو خودت کار کن تا اتفاقات خوبی برات بیو ...

دنیاااا چقدر کوچیکهه😂😍 سلام عزیزم خوبی 

مشکلت حل شد؟

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

عزیزم گفتی حالتو خوب کنی همه چی درست میشه ! من به شددددت ناامید و ناراحت هستم تاثیر می‌زاره تو ازدوا ...

ما تویه مسابقه بودیم اوونقد اعتماد به نفسم شده بود اعتماد به سقف که مثلا اتم کشف کردیم 

چوندزحمت و انچه داشتیم گذاشتیم دیگه بقیش فقط خدا بخواد تمام...

دوست داری یه ذکر بگم بهت 

ولی این ذکر بعد نماز عشا خونده میشه عالیه ومجرب رونهم نتیجهذشو میبینی و باید تا سه ماه مداومت کنی روش

بله صد درصد تاثیر داره. همین غمگین بودنت شاید طرف رو بپرونه. رو خودت کار کن تا اتفاقات خوبی برات بیو ...

حالم خیلی بده خیلی ناامید خیلی مایوس ۲۸ سالمه نگرانم فقط این حال دلم خوب بشه اگه پر از انرژی مثبت بشمم ممکنه قبل ۳۰ سالگی ازدواج کنم ؟