سلام دوستان با اجازه اسی خوشگلا کسی قصد خرید فرش جدید نداره یه شرکت تو کاشان فرشای خوش نقش جدیدو تخفیفی رو بافتی هر طرحی که شما بخواین میزنن براتون خوبی گذاشته خواستین میتونم براتون سفارش بدم فروش حضوری پرداخت درب منزلم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم الهی فدات بشم آیا تو سرنوشتم ازدواج هست ؟ مثلا چند سالگی ؟ همین الانش ۲۸ سالمه
فعلا نیست. اگه حالت رو خوب کنی و انرژیتو بالا ببری، اونوقت میشه. چون مورد هست توی فالت ولی فعلا فقط تماشات میکنه. انگار آنالیزت میکنه. انگار منتظره تو حالت خوب بشه بعد. تو غمگین نشستی و اون داره نگات میکنه. خودتو شاد نگه دار تا یه اتفاق خوب برا زندگیت بیوفته انشاالله
عزیزم گفتی حالتو خوب کنی همه چی درست میشه ! من به شددددت ناامید و ناراحت هستم تاثیر میزاره تو ازدوا ...
بله صد درصد تاثیر داره. همین غمگین بودنت شاید طرف رو بپرونه. رو خودت کار کن تا اتفاقات خوبی برات بیوفته. اگه همینجور بشینی یه گوشه غصه بخوری، همه ازت فرار میکنن.