2821
2789
عنوان

چکار کنممم

185 بازدید | 26 پست

چند شبه شوهرم جدا میخوابه تو اتاق منم جلو تلویزیون 

خسته شدم بخاطر این جاشو جدا کرده که باباش بهش خبر داده زنت یه روز دوبار از خونه زده بیرون 

منم فقط رفتم دو خونه پایین تر از خودمون عابر بانک 

گیر داده که آره اون روز که گفتی بیرون نرفتم تو حتما اون روز رفتی 

دلمه جمع کنم برم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لجباز مغرور مزخرف بدبین بددل 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

امان از مرد بد دل

و امان از پدر شوهرم مادرشوهری که خبر دیقه به دیقه رو میدن 

دفعه قبل هم رفته بودم خونه مامانم مادر شوهرم زنگ زده بود به شوهرم که آره الان رفته یه پلاستیکی مشکی هم دستش بوده 

یکم قهر کن حساب کار بد دلی دستش بیاد

فعلا که هیچ باهاش حرف نمیزنم 

با باباش هم اصلاااا چون دیشب شنیدم داشت به زنش میگف این مادر بالا سرش نبوده تربیتش کنه خیلی بهم بر خورد 

بگو پسر که داشته چه گلی ب اخلاق گهش زده

کاش جمع کنم برم بهش بگم یا خونتو عوض کن یا باید بهشون بگی رفت و آمد زن من به هیچکی ربطی نداره 

خیلی خسته ام مگه چند سالمه از الان بدبختی 

اصلا یه کلمه هم از اون روز باهم حرف نزدیم اصلااااا از سرکار که میاد میره تو اتاق خواب تا صبح که دوبا ...

فردا بشین باهاش حرف بزن بهش پیام بده بگو بیا منطقی صحبت کنیم اگه با من مشکل داری خودمو بهت تحمیل نمیکنم میرم که راحت باشی با تاج و تختت

بعد چند روز برو خونه مادرت مطمئنن خودش میاد منتت رو میکشه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش