2777
2789
اووووف چقداشپزی اخه..ظهرقورمه سبزی گذاشتم  براشامم کوکو سبزی میزارم..خسته شدم😞

من روزی یه وعده آشپزی میکنم

والا 

اونم واسه دل خودم😆😆😆

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناهار مرغ اگه بازم نگید همیشه با همین کیفیت غذا میخوید؟

واااای خسته نمیشی ظهر برنج شب برنج؟چاق نمیشی؟من اگر ظهر غذا برنجی باشه اولا شب اصلا برنج نمیذارم دوما خسته ام املتی نونی کوکویی چیزی میذارم

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

همیشه که شام و نهارشون آماده باشه توقعشون میره بالا

بعضی وقتام حاضری بخورن...کج نمیشن که

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
واااای خسته نمیشی ظهر برنج شب برنج؟چاق نمیشی؟من اگر ظهر غذا برنجی باشه اولا شب اصلا برنج نمیذارم دوم ...

ن من بدون برنج سیر نمیشم بعدم ناهار خب دخترم خیلی گرسنه بود بخاطر همین مرغ ک دوس داشت درست کردم شامم ک بخاطر شوهرم باید غذاهای خوشنزه درست کنم دیگه

ن من بدون برنج سیر نمیشم بعدم ناهار خب دخترم خیلی گرسنه بود بخاطر همین مرغ ک دوس داشت درست کردم شامم ...

اووووووف 

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
نخسته ..ولی مث اینکه هر روز استراحت میدی به خودت😄😄

اره اره

حیف نیست دوساعت بپزم که بخوریم خب نمیخوریم

خخخخخخ

شوخی کردم شام گهگداری بیرون میریم با شوخرخان حال میده

I am a queen because I have a cute mad king