2777
2789
من موندم چیجوری درس خوندی تو دختر خسته میشدی آخه من که مدرکمو با پول گرفتم جیب همه رو پر کردم خخخ

بحث خستگی نیست از بس غذا ها تکراری هست نمیدونم چی بزارم

از همه بدتر همسر باید غذاهاش رژیمی باشه این انتخاب رو سخت تر میکنه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بحث خستگی نیست از بس غذا ها تکراری هست نمیدونم چی بزارم از همه بدتر همسر باید غذاهاش رژیمی باشه این ...

میدونم عزیزدلم شوخی کردم بخدا ببخشید

منم الان نمیدونم شام چی بذارم

فکرکنم بریم بیرون

I am a queen because I have a cute mad king
 نه خیلی تند.. سوسیس ..سیب زمینی مربعی.. فلفل دلمه ای..پیاز داغ همه رو جداگانه سرخ کن..بهد آب ...

ممنونم یه بار  حتما درس میکنم آبش کم باید باشه مگه نه؟! نمیدونستم فلفل دلمه هم میخواد! 

چیکار کنم  که برای شوهرم تند بشه برای خودم نه! یه قسمتشو جدا کنم بعد به بقیه اش فلفل بزنم؟!آخه خود سوسیس هم تنده، من به تندی عادت ندارم! من حتی رو پیتزا و ساندویچ و سیب زمینی هم سس نمیزنم تا تند نشه

ممنونم یه بار  حتما درس میکنم آبش کم باید باشه مگه نه؟! نمیدونستم فلفل دلمه هم میخواد!  چ ...

اره خیلی کم باشه ابش زیاد باشه خیلی بیمزه میشه

سوسیس تند نریز قبل از فلفل زدم هم جدا کن کمی واسه خودت..بنظرم فلفل سیاه اصلا تند نیست..فلفل قرمز تندیش زیادتره

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!
اره خیلی کم باشه ابش زیاد باشه خیلی بیمزه میشه سوسیس تند نریز قبل از فلفل زدم هم جدا کن کمی واسه خو ...

ممنونم از راهنماییت، نه بابا اختیار داری من اصلا فلفل قرمز ندارم تو خونه، تو همون سیاهش موندم!