2777
2789
عنوان

اونایی واژینیسموس داشتن بیاین

637 بازدید | 31 پست

چطور درمان شدین؟

من موقع رابطه خیلی درد دارم با کلی تلاش دخولی هم اتفاق نمیوفته فقط درد و سوزشه با وجود روانکننده خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم میترسم زندگیمون نابود بشه🤕🥺

برو ماما سایت اعظم خیابانی کمکت میکنه یا بگرد پیجشو پیدا کن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دل زدم به دریا گفتم رحم نکن 

دیواره واژن پاره شد و از فرط خونریزی داشتم میزفتم کما

عمل کردن بخیه زدن یک شب هک بستری

خلاصه بزور نمیشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

اولاش خیلی سختم بود خیلییی اما الان کمی بهتر شده ولی الانم درد دارم خیلی اذیت میشم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

من دل زدم به دریا گفتم رحم نکن دیواره واژن پاره شد و از فرط خونریزی داشتم میزفتم کماعمل کردن بخیه زد ...

وای اطرافیان لابد فکرکردن شوهرت چقد جنگی بوده سر این جریان ؟

شب اول عروسی بود یا چی ؟🤣🤣🤣🤣