2777
2789
عنوان

جنسیت بچه من ؟؟؟؟؟؟

221 بازدید | 13 پست

دیروز رفتم سونو آنومالی ۱۸هفته بودم همش منتظر بودم جنسیت رو هم بهم بگه آخه سر بچه اولم دکتر خودش گفت بدون اینکه بپرسم اما این هی هیچی نگفت و سونو تمام شد منم استرس گرفتم گفتم شاید مشکلی هست هیچی نگفتم تا اینکه برگه رو نوشت داد دستم اومدم بیرون خوندمش دیدم همه چی خوبه خیالم راحت شد اما بازم حرفی از جنسیت ن زده بوذ رفتم پیش منشیش گفتم چرا ننوشته تو برگه جنسیتو گفت باید ازش می‌پرسید بعد گفت برگه رو بده برم ازش بپرسم رفت داخل اومد بیرون گفت گفته پسره حالا من موندم باور کنم یعنی درست گفته ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا بالای برگه سونو میزنن. اگه زده مل پسره اگر زده فیمل دختره. به انگلیسی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اگه اصلا ننویسن چی 

چون منم وقتی رفتم انومالی نگفت بعد که خودم چن بار پرسیدم اولی گفت معلوم نیست بعد گفت شبیحه دختره 

تا الانم نرفتم سونو ۳۳هفته ام

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
اگه اصلا ننویسن چی  چون منم وقتی رفتم انومالی نگفت بعد که خودم چن بار پرسیدم اولی گفت معلوم نی ...

شما چی بچه قبلیت چیه؟

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان