2777
2789
عنوان

پرنسس باشید💅🏻

1968 بازدید | 61 پست

امروز سرپروژه بودم که مشتری امد

یه خانمی با پدر و همسرش امده بودن خونه بخرن و متاسفانه آسانسور در حین کار ما درگیر بود و مجبور شدن از پله بیان

رفت و آمد از پله آجری سخته ولی برای مایی که هرروز مجبوریم بریم و بیایم زانو درد میاره به مرور اما این خانمه پله‌ها رو که دید گفت نمیام بالا

بعد به اصرار بقیه امد و کولش کردن برندش بالا!!!

فاجعه هم وقتی رخ داد که وارد واحد شد و گفت من چیییییی این جا رو ببینم اصلاااااً معلوم نیست چه به چیه

درحالیکه تاسیسات تموم شده بود و کف‌سازی شده بود و معلوم بود 

خلاصه هرچی توضیح دادیم و من نقشه پلان معماری رو بهش نشون دادم توجهی نکرد و کلی داد زد سر شوهرش و باباش که چرا آوردنش سرساختمان نیمه کاره و رفتن

هرچی داد میزد اونا بیشتر قربون‌ صدقه‌اش می‌رفتن🤣

بعد داداشم به من میگه تو‌ در برابر مردها یه زن دیکتاتور و قدرتمندی 

خب اگر من با این همه بلایی که سرم امده قدرتمندم پس این‌ها چی هستن؟😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ازش برند کانسیلرشو میپرسیدی سیسی

از کانسیلرم راضی‌ام

از بخت و اقبالم راضی نیستم🤣

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

ماهایی که خودمون به خودمون سخت گرفتیم زندگی هم بهمون سخت میگیره

کاش بلد بودیم همینجوری زندگی کنیم و از اینایی باشیم که درب کنسرو یا رب هم میدن یکی دیگه باز کنه یا اینایی که تا دستشون موقع اشپزی یه کوچولو زخم میشه میرن زیر سرم

نه زندگی به اینا سخت میگیره نه بقیه ادم ها 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

گمونم هوش بصری و تخیلش صفر بوده

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وقتی ناز داشته باشی نازکش هم پیدا میشه

نه دیگه همون که اوشون گفت نازکش داشته باشی ناز میکنی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel