2777
2789
عنوان

دیت کی پیشنهاد بده

101 بازدید | 14 پست

خواهرم داره میره دیتتتتت

پسره بهش گفته میشه باهم بریم کافه صحبت کنیم؟

خواهرم گفته کدوم‌کافه؟

پسره گفته هر کدوم‌که خودت دوست داری

الان چی بگه خواهرم؟؟؟

یک کافه هست همیشه باهم میرفتیم فضاش قشنگه

بنظرتون اون کافه رو پیشنهاد بده؟

یا مثلا کلی بگه فلان خیابون کافه هاش خوبه؟

ما ب کسی ک میره دیت پیشنهادی نمیدیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اون دعوت کرده پس تعیین مکان با پسره اس نه خواهر شما

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی چی؟الان چی بگه پس؟

خب کدوم کافه نباید میگفته دیگه اون دعوت کرده خواهر شما قبول کرده پس قاعدتا تعیین مکان با پسره اس

خواهر شما باید قبول میکرد یا پسره لوکیشن میفرستاد یا میومد دنبالش

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

خودش گفته به خواهرم هر کافه ای که خودت دوست داریالان چی بگه بهش؟

میدونم

درست نیس

انتخاب محل قرار با پسره

بهتره بگه من نظری ندارم و شما انتخاب کن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب کدوم کافه نباید میگفته دیگه اون دعوت کرده خواهر شما قبول کرده پس قاعدتا تعیین مکان با پسره اسخواه ...

خب نه ببین

اون به خواهرم گفته بریم کافه صحبت کنیم؟

خواهرم گفته کدوم کافه؟

اون گفته هر کافه ای که خودت دوست داری

داستان اینه

نه که از اول خواهرم گفته بریم کافه

خب نه ببیناون به خواهرم گفته بریم کافه صحبت کنیم؟خواهرم گفته کدوم کافه؟اون گفته هر کافه ای که خودت د ...

پیشنهاد داده دیگه خواهرتونم اگه میخواست قبول کنه باید میگفت باشه 

دیگه بعدش خوده پسره لوکیشن و... میفرستاد

الان میتونه بگه برای من فرقی نمیکنه 

پیشنهاد داده دیگه خواهرتونم اگه میخواست قبول کنه باید میگفت باشه دیگه بعدش خوده پسره لوکیشن و... میف ...

خواهرم میخواست اینجثری بگه

فلان خیابون کافه هاش خوبه مثلا فلان کافه

نظر تو چیه؟ یا پیشنهاد تو چیه؟

این خوبه؟

خواهرم میخواست اینجثری بگهفلان خیابون کافه هاش خوبه مثلا فلان کافهنظر تو چیه؟ یا پیشنهاد تو چیه؟این ...

نه دیگه اون پیشنهاد دیت داده راجب مکان اصن خواهرتون نباید نظر بده خودش دیگه باید بفهمه باید ی جای خوب ببره

من باشم میگم دوست دارم تو انتخاب کنی ببینم کجا رو میگه 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

به نظر من پسر خودشششششش باید فکر همه چی رو کرده باشه و تماااااام 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅