2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب تبریک میگم ازمایش کجا رفتی بعد ببخشید دوستم هزینه چقدر شد ؟

ازمایشگاه نیلو رفتم

هزینه سونو شد حدود فکر کنم 300 و خورده ای

بیمه قبول نمیکنه

برای موفقیت آرزو نکنید،تلاش کنید.

آپلود عکس

دوستم رفته بود كلا طهماسب خيلي خوبه و دستگاه هاي رستاك جديدن

اره خیلی خوبه 

ابتدا با کارت ملی یا شناسنامه!! تمام اطلاعات فردی مثل سن خودت ‌همسرت و وضع مالی را بعنوان مشاوره دریافت میکنند ( هزینه مشاوره را هم میگیرند) 

آخرین عادت را هم بایستی درفشم بنویسیم ( تا سن جنین را قبل از سونو حساب کنند ) 

سپس سن شوهر وسن خودت .سابقه سقط . ازدواج فامیلی و شجره نامه فامیل همسر وخودت طی فرمی از ما میگیرند ( و خانم حامله بی ریسک از پرریسک توسط اطلاعات خودمان جدا میکنند)

حالا بستگی به قضا وقدر داره که نزد خانم روپوش سفید غیر متخصص یک یا دو ....توی یک اطاق تکونم ‌نیمه تاریک البته بدون همراه میفرستند ( همراه بعنوان سیاهی لشگر در سالن منتظر بایستی باشه که شلوغ به نظر برسه ) بعداز ۴۵ دقیقه سونو توسط این خانم ، به نوبت از این اطاقم ها بیرون میشیم خدمت اقای دکتر میریم ایشون چند ثانیه واسه کنترل و تعیین احتمال ۶۰ درصدی ‌شفاهی وقت میذارند  ‌تموم 

جالبه فقط اقای دکتر مهر وامضا میکنه !! خانم ها اصلا نه مهر دارند نه جواب می‌دهند نه امضا ومهر میکنند نتایج ۴۵ دقیقه سونو خودشان را ،جالبه !! دقیق!! بعد اکثرقریب به اتفاق خانم ها که ریسک خطر را خودشان اعلام کردند واسه سلفری به ازمایشگاه نیلو ودنا هدایت میشیم  و جالبه من دو روز کامل جلو ازمایشگاه رفتم دیدم همه نرمال ‌کم ریسک جواب گرفتند!!!